HOROSCOP

133

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri să faci planuri și să câștigi competiții. Dar nu-ți place să aștepți deloc. Evită situațiile în care trebuie să respecți reguli. Este dificil să comunici cu un berbec deoarece este concentrat mai mult pe propriile nevoi.

Taur: Tenacitatea și perseverența te fac să te dezvolți într-un mediu de lucru organizat, poate în cel legat de finanțe. Protejarea familiei este la cote înalte astăzi. Vrei să faci totul singur. Cere totuși ajutor celor din jur și nu te împovăra inutil.

Gemeni: Prin excelență ești naratorul zodiacului. Îți place să vorbești și captezi cu ușurință auditoriul, uneori chiar manipulându-l. Îți faci cu ușurință prieteni și deși fugi de căsătorie, dacă te lovește dragostea nu mai ai scăpare.

Rac: Ești într-o permanentă mișcare și transformare și poate de aceea nu ești înțeles suficient. Apleacă-te mai mult asupra problemelor celor din jur și vei avea de căștigat. Egocentrismul tău și intransigența te pot face antipatic și la serviciu dar și acasă.

Leu: Astăzi nu ai parte de nicio activitate plină de adrenalină care să te țină ocupat. Prin urmare, plictiseala s-ar putea să pună stăpânire pe tine. Este un bun prilej să te apuci de un hobby nou, sau de un sport pe care nu l-ai mai practicat.

Fecioară: O zi relaxantă care-ți va arăta că intențiile bune nu funcționează mereu. Trebuie să oferi la fel de mult pe cât îți dorești să primești. Ca să treci cu bine peste provocări nu pune la suflet și fi optimist.

Balanță: Caracteristica ta principală, diplomația, te va scoate dintr-o dificultate. O vorbă bună, sau un prieten apropiat vor fi de ajuns pentru rezolvarea încurcăturii în care ai intrat. Acasă situația este sub control dar încearcă să nu te mai bagi în problemele altora.

Scorpion: Ai tendința să-ți hipnotizezi adversarii. Ești misterios și știi să ataci când îți dorești ceva cu adevărat. Alege-ți parteneri puternici capabili să-ți reziste. În familie te simți cel mai bine și vrei să petreci cât mai mult timp cu ei.

Săgetător: Noi provocări te așteaptă astăzi. Nu este nimic de speriat, ba chiar este amuzant. Interacțiunea cu anumite persoane poate aduce unele complicații. Ziua în general este favorabilă activităților distractive.

Capricorn: Muncești pe brânci pentru ați realiza visele. Responsabilitățile care ți s-au dat te fac ursuz și nu mai interacționezi cu cei din jur. Ia-ți totuși o pauză și socializează cu prietenii. Poate ar fi bine să ieși la plimbare și să petreci mai mult timp în natură.

Vărsător: Îți iei libertatea de a face ce vrei cu riscul de a fi catalogat egoist. Persoana care este cu tine nu-ți înțelege această latură și suportă cu greu situația. Ar fi bine să luați o pauză și să vă gasiți liniștea fiecare în preocupările sale.

Pești: Urmează o perioadă de glorie la locul de muncă. Fii calm cu colegii. Îți va fi mai ușor să înveți lucruri noi și să excelezi la examen. Viața amoroasă poate avea de suferit din cauza lipsei de comunicare și a fugii de responsabilități. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 August 2020
Stire din Fun : Când vecinul te pune la încercare
Sâmbătă, 29 August 2020
Stire din Fun : De ce bărbații sunt precum pantofii
Pagina a fost generata in 0.8795 secunde