HOROSCOP

186
HOROSCOP - logohoroscop1601899444-1602595140.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi ziua cu o veste bună de la locul de muncă. O mărire de salariu este motivul principal de fericire supremă pentru tine. Eşti foarte apreciat în cercul de prieteni.

Taur: Nevinovăţia este cel mai bun aliat al tău în lupta cu prejudecăţile. Încerci să convingi că ai dreptate. Totuşi, nu ar trebui să judeci oamenii după aparenţe.

Gemeni: O afacere nouă este cotată drept cea mai bună idee pe care ai avut-o până acum. Încerci să îi convingi pe cei din jur că trebuie să faci mai mult pentru a reuşi în viaţă.

Rac: Pe plan amoros nu stai deloc bine. O cam dai în bară în ultimul timp. Dar va fi bine în final, vei reuşi în tot ce faci.

Leu: Speranţa moare ultima sau cel puţin asta tinzi să crezi. Nu prea mai contează că ai atâtea probleme, deoarece ai lângă tine oameni care chiar te ajută.

Fecioară: Nimic nu te mai mulţumeşte astăzi, motiv pentru care încerci să schimbi placa. În final, vei vedea că nici schimbările prea dese nu sunt o idee prea bună.

Balanţă: Munceşti mult şi eşti apreciat la locul de muncă. Ai idei creative şi reuşeşti să duci la bun sfârşit un plan la care munceşti de câţiva ani. Este marea ta reuşită.

Scorpion: Pe plan profesional, apare o problemă care va perturba bunul mers al lucrurilor. Nu ai puterea să mergi mai departe şi vei renunţa. Eşti criticat pentru acest lucru.

Săgetător: Comportamentul tău din ultimul timp este principalul motiv de îngrijorare pentru cei din familie. Ai tot felul de pretenţii exagerate şi nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ei.

Capricorn: Activităţile cotidiene şi rutina te nemulţumesc. Reuşeşti să îţi programezi o vacanţă, dar nu ai idee cu cine vei merge. Singurătatea are şi părţile ei bune.

Vărsător: Dacă cei din familie încă te consideră un copil, nu la fel se poate spune şi despre colegii de la muncă. Eşti important pentru ei şi reuşeşti să te impui.

Peşti: Astăzi nu ai chef de muncă, motiv pentru care îţi iei o zi liberă. Recunoaşte că ar cam trebui să scapi de stres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Cum afli că ai pașaportul expirat
Marţi, 13 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 12 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 12 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Fun : Afaceri simple între politicieni
Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 3.394 secunde