HOROSCOP

200
HOROSCOP - logohoroscop-1625400302.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vrei celebritate, dar atenţie! Este important cum apari în faţa lumii, să ştii că cineva este mereu cu ochii pe tine, pregătit să te sancţioneze. Fii precaut în tot ceea ce faci.

Taur: Cineva încearcă prin tot felul de metode să te intimideze. Îi recunoşti superioritatea, dar în loc să-l priveşti ca pe un exemplu demn de urmat, începi să te temi. Fii mai curajos!

Gemeni: Te ascunzi în spatele unei măşti care emană fericire, dar toţi cei din jur văd că nimic nu este adevărat. Încearcă să fii mai deschis, recunoaşte când ceva nu este în regulă. Te vei elibera.

Rac: Degeaba eşti un om organizat dacă nu te vei întoarce un pic înapoi la ceea ce ai lăsat neterminat cândva. Fii mai realist şi pune pe listă lucrurile, astfel încât să nu uiţi ce ai de făcut.

Leu: Oricât ai fi tu de curios, dornic să ştii tot ce se poate din orice domeniu, sunt totuşi informaţii pe care nu le-ai aflat. Priveşte mai des în jurul tău. O să fii surprins câte lucruri ţi s-au ascuns până acum.

Fecioară: Eşti genul de persoană care nu-şi doreşte să rămână cu restanţe, de aceea te apuci serios de treabă pentru a savura în linişte momentul de relaxare. Vei suferi de extenuare, dar rezultatele vor fi pe măsură.

Balanţă: Eliberează-te de senzaţia de superioritate, pentru că într-o zi vei fi recompensat triplu pentru eforturile tale. Niciun sacrificiu nu rămâne fără o recunoaştere din partea cuiva.

Scorpion: Ai toate resursele necesare unei realizări depline, dar singurul lucru care îţi lipseşte este răbdarea. Fii perseverent şi vei reuşi în absolut orice îţi propui.

Săgetător: Caută şi vei găsi. Vei afla multe lucruri noi de departe, iar acest lucru îţi va da o stare de linişte şi de mulţumire. Răspunsurile sunt uşor de aflat.

Capricorn: Eşti plin de avânt încât ar fi bine să investeşti această energie fără margini într-o activitate cu adevărat complicată, pentru că rezultatele vor fi foarte bune.

Vărsător: Unii oameni nu te cunosc suficient de bine şi te pot judeca pe nedrept. Fii înţelegător. Vei realiza că intenţiile lor nu au avut scop negativ.

Peşti: Treci prin clipe destul de grele în aceste momente. Vei trăi din amintiri frumoase o vreme. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ cât mai repede, este mai bine aşa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 04 Iulie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 04 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 02 Iulie 2021
Stire din Fun : Lupul analfabet
Vineri, 02 Iulie 2021
Stire din Fun : Un cuplu în prag de divorţ
Vineri, 02 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 01 Iulie 2021
Stire din Fun : O noapte furtunoasă
Joi, 01 Iulie 2021
Stire din Fun : Cu ce se ocupă un pensionar?
Pagina a fost generata in 1.6054 secunde