Concurs Horoscop

374

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Lipsa banilor nu ar trebui să vă îngrijoreze, pentru că vă ajută o persoană mai în vârstă din familie. Spre seară primiți o veste neplăcută de la o rudă din altă localitate.

Taur (21 aprilie - 21 mai): La serviciu, traversați o perioadă mai dificilă din cauza neînțelegerilor cu șefii și cu colegii. Nu stați prea bine cu banii, dar vă ajută un prieten.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): S-ar putea să nu vă iasă o afacere și să ieșiți în pierdere, probabil din cauza dificultăților de comunicare. Nu luați decizii în grabă și evitați speculațiile!

Rac (22 iunie - 22 iulie): O persoană mai în vârstă vă surprinde cu o propunere de colaborare. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Leu (23 iulie - 22 august): Evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii și străduiți-vă să recuperați întârzierile! După-amiază vă recăpătați buna dispoziție într-o vizită la prieteni.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Plecați într-o delegație din care vă veți întoarce cu satisfacții deosebite. Spre seară, s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Sunteți nevoit să cheltuiți o sumă importantă pentru a repara un obiect casnic de care nu vă puteți lipsi. Vă recomandăm să acceptați ajutorul celor apropiați, dacă vreți să evitați întârzierile.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): S-ar putea să faceți o greșeală la serviciu și să fiți nevoit să stați peste program, ca să o îndreptați.
Aveți ocazia să cunoașteți persoane care vă pot ajuta mult în viitor.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Nu este exclus să vă enervați din cauza dificultăților materiale. Dacă nu vă păstrați calmul, riscați să faceți o impresie greșită.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Dimineață nu prea sunteți în formă și aveți impresia că nu vă reușește nimic. Împreună cu partenerul de viață, puteți să rezolvați o problemă financiară.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să plecați într-o călătorie sau să ajungeți la o întâlnire. Relațiile cu partenerul de viață sunt puțin tensionate.

Pești (19 februarie - 20 martie): Intenționați să începeți o nouă activitate, dar, din cauza nerăbdării, riscați să porniți cu stângul. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 06 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Întrebări de bun simț
Joi, 30 Decembrie 2010
Stire din Fun : La mulți ani!
Pagina a fost generata in 1.6523 secunde