Concurs Horoscop

252

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Aveți ocazia să faceți o schimbare importantă pe plan profesional: fie găsiți alt loc de muncă, fie sunteți avansat. Oricum, partenerul de viață nu este mulțumit, pentru că va trebui să munciți mai mult.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Dimineață aflați o veste rea cu privire la o persoană cunoscută și sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea chiar să plecați într-o călătorie. Partenerul de viață reușește să vă liniștească și vă ajută să vă limpeziți gândurile.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): În prima parte a zilei aveți o stare confuză la serviciu și la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu începeți mai multe treburi deodată. Fiți mai prudent când vorbiți, pentru că s-ar putea să nu vă puteți respecta promisiunile!

Rac (22 iunie - 22 iulie): O rudă apropiată vă invită la o petrecere în ultima clipă. Cheltuielile pe care sunteți nevoit să le faceți vă depășesc și trebuie să vă împrumutați.

Leu (23 iulie - 22 august): După-amiază plecați într-o călătorie în care aveți mari satisfacții pe plan social și financiar. Întâlniți o persoană care vă propune o colaborare nesperat de avantajoasă. Vă sfătuim să acceptați oferta.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): La serviciu au loc schimbări neașteptate. Este posibil să se manifeste nemulțumirile acumulate în timp. Vă recomandăm să nu semnați liste de adeziuni, pentru că s-ar putea să vă legați la cap fără să vă doară.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viață nu este de acord. Este posibil chiar să ajungeți la ceartă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Vă sfătuim să aveți grijă ce spuneți, pentru că riscați să jigniți o persoană mai în vârstă.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Zi bună pentru realizări importante pe plan social și material. Profitați de ocaziile care apar, pentru că aveți șanse să obțineți câștiguri frumoase!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauză că sunteți stresat de problemele bănești.

Pești (19 februarie - 20 martie): Simțiți nevoia să faceți ceva deosebit, să ieșiți din șabloane. Vă sfătuim să nu investiți sume mari fără să vă consultați cu partenerul de viață, pentru a nu risca o ceartă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Clișee din filmele americane
Vineri, 14 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Cum să pici examenul de conducere
Pagina a fost generata in 1.7204 secunde