Horoscop

376
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Dacă doriți să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Astăzi șansa nu vă surâde. Ar fi bine să nu riscați dacă vreți să nu ieșiți în pagubă. Nervozitatea vă poate afecta relațiile parteneriale.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să fiți prudent.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Vă sfătuim să fiți atent la cheltuieli, ca să nu ajungeți la discuții cu partenerul de viață. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeți împreună la cumpărături.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Se pare că sunteți nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul în tot ce faceți.
Leu (23 iulie - 22 august): Dimineața, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să plecați într-o călătorie lungă. Vă sfătuim să respectați cu stric-tețe regulile de circulație.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimineață primiți vești bune de la o rudă, care ar putea veni în vizită. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Aveți de rezolvat o mulțime de probleme și s-ar putea să nu fiți prea bine dispus. Nu vă asumați riscuri! Șansele de reușită sunt minime.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineața s-ar putea să vă schimbați programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociați cu el într-o afacere promițătoare.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): S-ar putea să plecați într-o delegație. Lipsa banilor vă indispune, dar nu vă îngrijorați, căci în curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Dimineața sunteți nervos din cauza neînțelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii și cu rudele, pentru că riscați să le stricați buna dispoziție.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Nu sunteți mulțumit de nimic și țineți neapărat să schimbați ceva în viața dumneavoastră. Păstrați-vă calmul! Altfel riscați să declanșați o ceartă de proporții.
Pești (19 februarie - 20 martie): Se pare că sunteți nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeți răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveți nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Din... folclorul românesc
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Programul de lucru la o multinațională
Vineri, 21 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Mâna destinului
Pagina a fost generata in 1.7661 secunde