Concurs Horoscop

353

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Dimineața vă bucurați că un prieten reușește să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii și comunicării.
Taur (21 aprilie - 21 mai): După o perioadă mai proastă pe plan sentimental, se pare că norocul vă surâde din nou. Nu neglijați odihna!.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Relațiile cu cei din jur sunt excelente. Vă face plăcere să reîntâlniți un prieten vechi. Sunt șanse să rezolvați o problemă legată de casă.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Sunteți într-o formă intelectuală excelentă. Nu refuzați dialogul. S-ar putea să suferiți o deziluzie pe plan sentimental. Nu vă lăsați demoralizat. Nu uitați că aveți și prieteni adevărați.
Leu (23 iulie - 22 august): Dacă vă aflați în fața unei dileme sentimentale și sunteți nevoit să luați o hotărâre, acum este momentul. Munca din ultima perioadă își arată roadele. Aveți șanse să câștigați bine.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Țineți cont de părerile colegilor și de posibilitățile lor financiare. După-amiază s-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu o rudă mai în vârstă.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Aveți o zi încărcată. Sunteți destul de energic pentru a face față tuturor proble-melor. S-ar putea să întâmpinați câteva obstacole, în special de natură materială.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Se anunță schimbări importante în viața dumnea-voastră, mai ales pe plan social și sentimental. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor și pentru a încheia parteneriate și asocieri.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Mari șanse de reușită într-o călătorie scurtă, în interes de familie. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Pe plan financiar, niciun motiv de îngrijorare.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Este momentul să vă ocupați de pro-blemele materiale. Nu este exclus să vi se propună o afacere. Nu neglijați odihna!
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Aveți multă energie și reușiți să finalizați tot ce v-ați propus. Relațiile cu persoana iubită sunt puțin tensionate, dar situația revine la normal spre seară, la o întâlnire cu prietenii.
Pești (19 februarie - 20 martie): Vă pregătiți pen-tru un eveniment important în fa-milie, probabil o aniversare. Dacă vă indispune o rudă din partea partenerului de viață, păstrați-vă calmul!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 03 Martie 2011
Stire din Fun : Un ateu în ghearele ursului
Miercuri, 02 Martie 2011
Stire din Fun : Cele zece porunci
Marţi, 01 Martie 2011
Stire din Fun : Gol în mijlocul maratonului…
Sâmbătă, 26 Februarie 2011
Stire din Fun : În ritm de samba la Carnavalul de la Rio
Pagina a fost generata in 2.3132 secunde