Concurs Laurențiu Duță pregătește un solo de… primăvară

560
Laurențiu Duță pregătește un solo de… primăvară - 98c6e5553123bfb12b265df976ecb2c7.jpg
După o pauză de aproape doi ani în care s-a dedicat mai mult colaborărilor cu alți artiști, Laurențiu Duță revine solo în muzică. Artistul pregătește o piesă nouă pe care o va lansa în această primăvară și un videoclip pe măsură.
Membru fondator al trupei 3SE, Laurențiu Duță revine pe piața muzicii din România în această primăvară cu un proiect solo. "În ultimul timp m-am dedicat mai mult colaborării cu alți artiști, însă în aprilie voi lansa un nou proiect ce îmi poartă numele", a declarat, pentru "Ring", Laurențiu. Până atunci, cântărețul se ocupă de promovarea piesei compuse pentru Elena Gheorghe și DJ Dony, "Hot Girls". "Am postat cântecul pe Youtube și a prins foarte bine, feedback-ul e pozitiv. Cred că va avea mare succes în această vară. După ce va fi licențiată aici, o voi promova și în afară. Vom face și un videoclip, însă nu știm exact când", a mai spus Laurențiu. Pe lângă colaborările pe care le are în România, artistul va lansa în curând o nouă melodie ce va purta semnătura "Bentu de Soli", proiect pe care îl desfășoară împreună cu producătorul german Caba Krool.
Chiar dacă este absolut înnebunit după fetița lui, Lorena, Laurențiu nu intenționează încă să îi dăruiască acesteia un frățior sau o surioară. "Lorena se face pe zi ce trece tot mai frumoasă. Sunt mândru de ea. Cu frățiorii va trebui să mai aștepte un pic, toate la timpul lor", a declarat artistul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7487 secunde