Horoscop

336
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Problemele financiare vă preocupă excesiv. Păstrați-vă cumpătul și țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Evitați speculațiile!
Taur (21 aprilie - 21 mai): Fiți mai atent la cheltuieli. Cel mai bine ar fi să mergeți împreună cu partenerul de viață la cumpărături. Aveți ten-dința de a critica pe toată lumea și riscați să deteriorați relații importante.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Dimineață e posibil să fiți agitat din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Dacă intentionați să faceți o investiție, nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. Starea de nervozitate vă poate afecta relațiile parteneriale. Țineți cont de sfaturile apropiaților.
Leu (23 iulie - 22 august): Dimineață sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă îngrijorați din cauza banilor, căci în curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimineață nu reușiți să vă respectați programul, din cauza unor probleme neprevăzute. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nu este momentul să cereți o mărire de salariu. Limitați-vă la activități de rutină, care nu vă solicită prea mult. După-amiază, reușiți să vă liniștiți alături de partenerul de viață.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă. Temperați-vă nervozitatea și evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și vă lipsește inspirația. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simțiți în formă. Nu vă asumați riscuri. Evitați discuțiile în contradictoriu.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Dimineață, aflați de la o rudă o veste care vă indispune. Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută. Aveți grijă la regulile de circulație!
Pești (19 februarie - 20 martie): Intenționați să începeți mai multe treburi deo-dată, ceea ce n-ar fi recomandat. Nu uitați că graba strică treaba! Acordați mai multă atenție problemelor de familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Fun : Nervii trebuie descărcați...
Pagina a fost generata in 1.7627 secunde