Horoscop

312
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Aveți planuri mari și v-ați propus să terminați o lucrare importantă. În urma unei vești de la o rudă, sunteți nevoit să vă schimbați programul.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Astăzi, toate vă merg din plin. Nu forțați însă lucrurile și renunțați să finalizați și lucrurile ce nu prezintă urgență. Amânați deplasările în interes de afaceri și dedicați-vă seara odihnei și relaxării.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Un eveniment neașteptat din cursul dimineții vă dă programul peste cap. Evitați speculațiile de orice fel și nu vă grăbiți în luarea deciziilor!

Rac (22 iunie - 22 iulie): În prima parte a zilei sun-teți cam confuz și aveți sen-timente contradictorii. Dacă vi se propune o colaborare sau o asociere, amânați decizia pe altădată.

Leu (23 iulie - 22 august): Muncă, muncă și iar muncă. Dar și rezultatele vor fi pe măsură. Țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență!

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Sunteți indispus din cauza problemelor financiare cu care vă confruntați de mai mult timp. Nu este momentul să luați decizii importante sau să plecați în călătorii.

Balanță (22 septem-brie - 22 octombrie): Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate. Dorința de afirmare vă conduce spre succes, atât în societate, cât și la muncă.

Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): În prima parte a zilei nu sunteți în apele dumneavoastră. Datorită oboselii acumulate, capacitatea de concentrare este redusă.

Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Nu este indicat să luați decizii importante pe plan profesional și în afaceri, pentru că puteți pierde mult. Țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Nu este momentul să începeți o nouă afacere. Dacă aveți o controversă cu partenerul de viață pe teme financiare, ar fi bine să nu insistați, pentru că s-ar putea să greșiți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): În prima parte a zilei, s-ar putea să aveți dificultăți de comunicare cu cei din jur. Încercați să vă adunați gândurile și să fiți mai realist.

Pești (19 februarie - 20 martie): Nu este o zi bună pentru întâlniri și nici pentru călătorii în interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimțiți vă îngreunează comunicarea cu persoanele din anturaj. Pe plan sentimental - perioadă fastă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Iunie 2011
Stire din Fun : Fabula omida și fluturele
Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Stire din Fun : Lecții de viață haioase
Vineri, 17 Iunie 2011
Stire din Fun : Fabula păcăliților
Pagina a fost generata in 1.6929 secunde