Concurs Horoscop

928
Horoscop - horoscop-1310419765.jpg

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Confuzia și sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relațiile cu cei din jur. Ar fi bine să accep-tați sfaturile unei rude apropiate.

Taur (21 aprilie - 21 mai): S-ar putea să fiți irascibil, pentru că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiți astăzi, pentru că vă lipsește simțul practic.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune și aveți ocazia să petreceți împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpărați un obiect de valoare, necesar pentru cămin.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Dimineața sunteți mai sensibil, nu vă puteți concentra și este posibil să nu luați cele mai bune decizii. Ar fi bine să nu vă implicați în activități care vă solicită prea mult.

Leu (23 iulie - 22 august): Vi se propune să vă asociați într-o afacere. Nu vă pripiți în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimi-neață sunteți marcat de confuzie. Nu este exclus ca relațiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Consultați-vă și cu partenerul de viață.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nu vă asumați niciun risc. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitați discuțiile cu o persoană mai în vârstă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineață s-ar putea să intervină ceva neprevăzut și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Faceți cunoștință cu o persoană impor-tantă. Nu luați decizii în grabă!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Se pare că aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Munciți mai puțin și acordați mai mult timp odihnei. Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): S-ar putea să aveți o neînțelegere cu prietenii. Temperați-vă agresivi-tatea. După-amiază aveți o stare de spirit mai bună.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): S-ar părea că nu aveți spor la nimic. Nu forțați lucrurile. Încercați să vă destindeți. Dacă v-ați plani-ficat o călătorie împreună cu familia, nu ezitați.

Pești (19 februarie - 20 martie): Aveți planuri mari și intenționați să finalizați o lucrare importantă. Posibil să fiți invitat într-o excursie la care nu ați sperat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 11 Iulie 2011
Stire din Fun : Cioc! Cioc Cioc!
Luni, 11 Iulie 2011
Stire din Fun : Dulăul lui Gheo…
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Fun : Horoscop săptămânal
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 1.6068 secunde