Horoscop

288
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Aveți posibilitatea să luați decizii importante în privința relațiilor sentimentale, care vă pot schimba viața. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Doriți mult să faceți o schimbare sau să începeți ceva nou. Evitați speculațiile financiare!
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Un prieten reușește să vă tempereze dorința de a obține venituri riscante. Nu merită să vă neglijați prietenii! Ar trebui să acordați mai multă importanță relațiilor sentimen-
tale.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Este posibil să începeți o nouă etapă în viața socială și pe plan sentimental. Aveți o dorință intensă de schimbare. Este momentul să demarați o nouă afacere.
Leu (23 iulie - 22 august): Nu este o perioadă favorabilă investițiilor. Nu căutați să obțineți sume necuvenite, pentru că riscul e mare. Relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Vă aflați într-o perioadă favorabilă contactelor sociale și relațiilor sentimentale. Odihniți-vă mai mult.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): În această perioadă sunteți mai decis ca oricând să rezolvați o problemă de serviciu care vă nemulțumește de multă vreme. Aveți sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Este o zi propice activităților intelectuale și afirmării în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Sunteți comunicativ și aveți ocazia să vă împrieteniți cu o persoană specială. Nu este exclus ca această relație să devină serioasă și să vă ducă la altar.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Vă simțiți epuizat. Este recomandabil ca în această perioadă să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri, și activitățile ce necesită un efort deosebit.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Veți încasa suficienți bani de pe urma unei afaceri. Ar fi bine să petreceți mai mult timp cu persoana iubită.
Pești (19 februarie - 20 martie): Aveți ambiția să mergeți până la capăt, indiferent de obstacole. Situația financiară este destul de bună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Mai 2011
Stire din Fun : Politica pe înțelesul copiilor
Pagina a fost generata in 2.192 secunde