Anunț matrimonial etiopian

723
Anunț matrimonial etiopian - 5337bfa0d8cc8ff46fabd677116d48c3.jpg

Articole recomandate

Bună, numele meu este Kebedeh, sunt un tânăr etiopian din Bahir. Dar dornic să găsească o femeie pe măsura micilor sale pretenții, cu care să înceapă o relație de lungă durată pentru sex sporadic.
Cred că înainte de orice, ar trebui să mă prezint: am 1,72 înălțime și o greutate de 37 de kilograme. Dar nu-i bai, nu vă faceți emoții pentru mine, pentru că de o lună deja urmez o dietă strictă, iar nutriționiștii mi-au garantat sută la sută că mă va ajuta să scap de kilogramele în plus.
Ca și studii, acum trei luni am terminat cu brio Colegiul de Vânătoare cu Arcul și Alte Arme cu Coardă, specializarea Praștie. Am fost premiant, toți mă știau de cel mai tare, le era o frică de mine, ce mai, a fost super!
Vreau ca toți să știe că vreau să-mi perfecționez pregătirea profesională, de aceea, în prezent, mă pregătesc asiduu pentru un masterat în domeniul Traiectoria Ghindelor și a Bilelor de Rulment - Calcul Exponențial.
Printre pasiuni, ar cam fi două vecine și, accidental, un ve-rișor, muzica forma-ției Stomp și antri-cotul de antilopă frăgezit de o leoaică gestantă.
Indiscutabil, ca să mă mențin în formă, trebuie să fac sport cât mai mult și să trăiesc sănătos. De aceea, practic alergatul în aer liber, mâncatul în aer liber, dormitul în aer liber și sexul outdoors. Cu toate astea, bănuiesc că sunt un om de casă. Vorbesc fluent. Visul vieții mele este să câștig cursa de 10.000 de metri la Olimpiadă, vis ce ar fi fost perfect realizabil dacă n-ar mai fi existat încă trei milioane de etiopieni care să-și dorească același lucru.
Școala-i școală, dar trebuie să mă așez și eu la casa mea, ceea ce nu e o problemă prea simplă pentru un om cu pretenții ca mine. Mi-aș dori o doamnă cultivantă de rădăcinoase, suficient de atrăgătoare pentru a putea fi utilizată drept momeală, de preferință cu studii antropologice (mă rog, dacă nu asupra ei, măcar asupra unei rude de gradul întâi). Nu contează vârsta, dar cu siguranță vor avea întâietate cele care și-o cunosc.
Dacă te recunoști în descrierea din acest anunț matrimonial, înseamnă că viața a fost nedreaptă cu tine și eu sunt ultima ta șansă. Nu ezita, probabilitatea de a găsi altul ca mine este la fel de mică cu aceea de a poza topless pentru Național Geographic!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Mai 2011
Stire din Fun : Politica pe înțelesul copiilor
Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Fun : Nervii trebuie descărcați...
Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Fun : Concurs de secretare
Joi, 14 Aprilie 2011
Stire din Fun : Sânii reginei…
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Fun : Totu-i pe dos...
Pagina a fost generata in 0.3496 secunde