Concurs de secretare

1847
Concurs de secretare - b4d28d64d87a3485dc8394b0755ea3af.jpg
În ziarul local apăru un anunț laconic: "Firma AGHF angajează secretară. Relații suplimentare...". Întrucât în trei zile s-au depus 178 de cereri, un telex de la centrală precizează ca angajarea să se facă prin concurs. Mă rog, concurs e ușor de zis, dar să-l vedem pe acela care izbutește s-o aleagă pe cea mai bună din 178. Mai ales că nicio candidată nu depășea vârsta de 25 de ani, ca să nu mai vorbim de faptul că toate erau elegante, coafate, pudrate, rujate și așa mai departe, în ș.a.m.d intrând, bineînteles, și cele peste o sută de telefoane implorative ("Vă rugăm să nu ne uitați!"), dramatice ("E ultima ei șansă!"), insolente ("Aranjați și dau oricât!"), superioare ("Angajați-o și apoi mă informați!"), ultimative ("Dacă pierde acest post, nu se mai poate mărita!").
Deci, la concurs! Șeful serviciului personal, hoașcă bătrână, uns cu toate alifiile, s-a uitat prin dosare și a constatat cu surprindere că 163 erau angajate în alte unități. Situația începea să se limpezească vizibil. Avea de rezolvat 15 cazuri, nu 178. Iar din astea 15, trei nu aveau telefon. Adică nu se făcuse nicio intervenție în favoarea lor. Șase au căzut la prima probă: cafeaua. Ieșea ori prea amară, ori prea dulce, numai caimac sau prea limpede. Din celelalte șase, una era mai înaltă decât directorul, una nu fuma, alta nu bea decât coniac albanez. Mai rămâneau trei. Din acel moment, comisia și-a declinat competența și, printr-un telex, a cerut sprijinul unei alte comisii, de la centrală.
Următorul scrutin a ținut două săptămâni. Cu mare efort din partea ambelor tabere. Vă imaginați, sper, câte probe de concurs au trebuit să fie inventate ca să se facă departajarea: de la circumferința craniană, până la numărul de pantof, cu măsurătorile de rigoare, apoi VSH, electroforeză, calitatea coafurii și a manichiurii, marca rujului și a creionului dermatograf, natura zâmbetului, timbrul vocal, pe viu și la telefon etc. etc.
Ajunși la capătul puterilor, membrii comisiei venite de la centrală au expediat un telex către minister, propunând singura soluție posibilă: "Nu le putem departaja! Vă rugăm să mai angajați doi directori!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Aprilie 2011
Stire din Fun : Sânii reginei…
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Fun : Totu-i pe dos...
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Fun : Dulapul cu figuri
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Fun : Cea mai sexy cură de slăbire
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Fun : Balada lui Mihai Viteazul (parodie)
Vineri, 01 Aprilie 2011
Stire din Fun : Bec cu sponsori aveți?
Joi, 31 Martie 2011
Stire din Fun : Maimuța revoltată
Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Fun : Vorba aia rușinoasă…
Pagina a fost generata in 0.8387 secunde