Sânii reginei…

985
Sânii reginei… - 86092e999f4e35642998290edbfe788b.jpg
John era un viteaz cavaler al regelui Arthur, dar avea și el o obsesie pentru frumoșii sâni ai reginei! Știa însă foarte bine că dacă i-ar fi atins prin cine știe ce minune, ar fi fost condamnat la moarte. Obsesia îl înnebu-nise de-a binelea, așa că, într-o zi, John nu mai rezistă și își face cu-noscută imensa lui dorință secretă nimeni altuia decât magului Merlin.
Băiat orientat, magul găsește fără mari bătăi de cap o soluție pentru a-i satisface dorința arzătoare a lui John, însă numai contra a o mie monede din aur. La cât de aprins era, John acceptă fără să ezite.
Fără a pierde timpul, în dimineața următoare, magul Merlin se apucă și prepară o pulbere urticantă, pe care apoi o pune în sutienul reginei, în timp ce ea își făcea dușul. Imediat ce regina se îmbracă începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare și mai greu de suportat.
Regele Arthur îl convoacă imediat pe vrăjitor la palat, pentru a-i cere de urgență un remediu. Bine pregătit pentru acest caz, vrăjitorul îi spune că doar o salivă specială, aplicată timp de patru ore pe sânii reginei, ar putea trata această teribilă urticarie. A mai menționat că din testele efectuate în… laborator, a observat că doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale.
Regele îl convoacă imediat pe John, care deja își luase antidotul pentru pulberea urticantă.
Așa se face că John are ocazia de a săruta (la ordinul regelui!), pentru câteva ore bune, sânii pe care îi visase dintotdeauna. Și, pe deasupra, vine sărbătorit de curte ca un erou.
După acest episod, John este oprit de vrăjitor, care îi reamintește despre datoria de o mie monede de aur pe care o are față de el. Surpriză, însă, John, deja satisfăcut, refuză să plătească, mizând pe faptul că magul nu s-ar fi putut confesa altei persoane, din simplul motiv că a fost complice la tot ce s-a întâmplat.
În dimineața următoare, însă, magul Merlin pune aceeași pulbere urticantă în chiloții regelui…
Morala fabulei: Plătiți-vă facturile la timp!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Fun : Totu-i pe dos...
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Fun : Dulapul cu figuri
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Fun : Cea mai sexy cură de slăbire
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Fun : Balada lui Mihai Viteazul (parodie)
Vineri, 01 Aprilie 2011
Stire din Fun : Bec cu sponsori aveți?
Joi, 31 Martie 2011
Stire din Fun : Maimuța revoltată
Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Fun : Vorba aia rușinoasă…
Marţi, 29 Martie 2011
Stire din Fun : Asta da nevastă deșteaptă!!
Pagina a fost generata in 1.9649 secunde