Nervii trebuie descărcați...

690
1
Nervii trebuie descărcați... - 72d650d6e350dcae8f034fc7c321f353.jpg
Pentru cei care, în mod ocazional, trăiesc o zi mizerabilă și ar avea nevoie să-și descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut..., am o rețetă care funcționează:
Eram așezat la birou, când mi-am amintit că uitasem să răspund cuiva care-mi telefonase. Am găsit numărul respectiv și am sunat. Un bărbat răspunde :
- Alo?
Zic politicos: Pot să vorbesc cu d-na Carole Cantin, vă rog?
Tipul îmi închide telefonul în nas înjurând. Nu puteam să cred că cineva putea fi atât de nesimțit. Verfic numărul. Inversasem ultimele două cifre... După ce am vorbit cu Carole, decid să mai fac un apel spre numărul greșit. Când tipul răspunde, îi urlu: Nu ești decât un pârlit nenorocit!, apoi închid. Am notat numărul cu mențiunea "pârlitul nenorocit" și l-am lăsat aproape de telefonul de pe birou. Pe urmă, de fiecare dată când aveam într-adevăr o zi infernală, îl sunam pe tip și-i urlam: Nu ești decât un pârlit nenorocit! Asta mă făcea să mă simt mai bine. Când a apărut posibilitatea de a afișa numerele care te apelează, m-am gândit că s-ar putea să fie sfârșitul apelurilor terapeutice către pârlitul nenorocit. Așa că am sunat și:
- Bună ziua!, numele meu este Guy Tremblay, de la Bell Canada. Vă sun pentru a vă întreba dacă cunoașteți noul nostru serviciu de afișaj? Tipul a urlat: Nu! și a închis telefonul înjurând. L-am sunat din nou, rapid, să-i spun: - Asta din cauză că ești un pârlit nenorocit!
Câteva săptămâni mai târziu, mă duc la cumpărături. După mai multe minute de căutare, găsesc în sfârșit un loc de parcare liber. Cum mă pregătesc să parchez acolo, un tip, într-un BMW negru, îmi taie calea și-mi ia locul. Îl claxonez și-i spun că am așteptat destul ca să prind locul respectiv. Îmi răspunde printr-un deget, după care se îndreptă spre magazine. Eram furios și mă pregăteam să caut un alt loc de parcare, când am remarcat anunțul "De vânzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numărul.
Câteva zile mai târziu, imediat după ce am sunat la primul pârlit nenorocit (i-am pus numărul pe compunere rapidă și formez tot timpul înainte *67, pentru ca numărul meu să nu se afișeze), m-am gândit că ar fi o idee să sun și la pârlitul nenorocit posesor de BMW. Am format numărul și cineva a răspuns:
- Alo? Sunteți domnul care are un BMW negru de vânzare ?
- Exact!
- Nu ești decât un pârlit nenorocit!
Închid telefonul și adaug numărul lui la lista de numere cu compoziție rapidă. De acum, când am câte o zi mizerabilă, am doi pârliți nenorociți de sunat. După ce-i sun, mă simt mult mai bine...

Comentează știrea

unu
11 mai 2011
alooo

dar de ce nu ai semnat articolul??? ti e teama sa nu te arda parlitii nenorociti ???

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Fun : Concurs de secretare
Joi, 14 Aprilie 2011
Stire din Fun : Sânii reginei…
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Fun : Totu-i pe dos...
Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Fun : Dulapul cu figuri
Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Fun : Cea mai sexy cură de slăbire
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Fun : Balada lui Mihai Viteazul (parodie)
Vineri, 01 Aprilie 2011
Stire din Fun : Bec cu sponsori aveți?
Pagina a fost generata in 0.2341 secunde