Horoscop

356

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Dimineață luați o hotărâre prin care vă schimbați tot programul zilei. Este posibil să începeți pregătirile pentru o aniversare în familie. Bazați-vă și pe intuiție.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiții și călătorii. Azi puteți avea succes în tot ce faceți.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Vă îmbunătățiți situația financiară. Aveți ocazia să faceți o investiție rentabilă, pe termen lung. Menajați-vă sănăta-tea și odihniți-vă mai mult.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Aveți încredere în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Nu riscați prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie.
Leu (23 iulie - 22 august): Dimineață primiți un cadou de la o persoană dragă. Aveți o capacitate de comunicare deosebită și colaborați excelent cu cei din jur. Feriți-vă de excese.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dispuneți de multă energie fizică și inte-lectuală, ceea ce vă încurajează să începeți noi activități. Prietenii vă ajută să terminați o lucrare complexă. Detașați-vă de problemele financiare care vă frământă.
Balanță (22 septem-brie - 22 octombrie): Este momentul să porniți o afacere plă-nuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte. Sunteți foarte comunicativ.
Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Dimineață vă hotărâți să vă schim-bați programul stabilit. S-ar putea să organizați o petrecere cu prie-tenii. Evitați speculațiile financiare.
Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Nu este o zi potrivită pentru întâlniri din simplul motiv că nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! Există riscul să luați decizii neinspirate.
Capricorn (21 de-cembrie - 19 ianuarie): Aveți succes în societate și în afa-ceri. Dimineață hotărâți să plecați într-o călătorie importantă. S-ar putea să întâmpinați dificultăți, dar totul se va termina cu bine.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Sunteți foarte bine dispus și luați decizii inspirate în problemele de natură financiară. Vă puteți ocupa de afaceri delicate. Este o zi bună pentru comunicare.
Pești (19 februarie - 20 martie): Ușurința cu care comunicați vă favorizează relațiile cu persoanele din anturaj. Perspec-tivele unei călătorii devin tot mai clare. Sunt șanse să obțineți câștiguri frumoase din activități comerciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Mai 2011
Stire din Fun : Răzbunare feminină
Pagina a fost generata in 1.674 secunde