HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în această zi

322
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în această zi - horoscop-1670439566.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveți cu un coleg de serviciu. Vă recomandăm să nu vă certați, pentru că nu aveți nimic de câștigat.

Taur: Dimineață sunteți puțin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relațiile sociale, cât și cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeți afaceri noi. Se anunță o săptămână bună din punct de vedere financiar.

Gemeni: S-ar putea să aveți o zi plină de nervi, din cauza divergențelor cu partenerul de viață. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, pentru că este posibil să fiți îndoielnic și să nu vă puteți concentra.

Rac: Sunteți negativist și aveți tendința de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperați, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiați niciun fel de contract sau de tranzacție!

Leu: S-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă. Vă sfătuim să evitați deciziile importante, să nu semnați documente oficiale și să nu faceți planuri de viitor.

Fecioară: Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulțumirea partenerului de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul.

Balanță: Nu vă simțiți în stare de nimic, de unde și starea de nervozitate în care vă aflați. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că aveți șanse minime să reușiți. Mâine va fi mult mai bine.

Scorpion: Nu este o zi bună pentru călătorii și nici pentru afaceri. Starea de confuzie și simțul practic scăzut vă pot conduce la eșecuri. Relațiile sentimentale sunt bune, totuși acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Săgetător: Dimineață sunteți plin de energie și idei. Puteți avea succes pe plan social. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente!

Capricorn: Dimineață este posibil să fiți irascibil și indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupați de probleme care necesită răbdare și tact. Cu toată dorința de a fi convingător, este posibil să întâmpinați neîncrederea colegilor.

Vărsător: Aveți tendința să vă lăsați dominat de sentimente și să deveniți melancolic. Prin urmare, nici nu sunteți prea comunicativ. Este posibil să fiți nervos pentru că vă simțiți neglijat.

Pești: Sunteți stresat de ritmul intens de muncă și aveți tendința să vă certați chiar și cu cei dragi. Nu este exclus să fiți și inhibat, pentru că parcurgeți o perioadă în care relațiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Va urma o perioadă mai bună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 08 Decembrie 2022
Stire din Fun : Micul Tim e pus pe şotii
Joi, 08 Decembrie 2022
Stire din Fun : Eşti un adevărat bărbat!
Joi, 08 Decembrie 2022
Stire din Fun : Tot pe cont propriu
Joi, 08 Decembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Stire din Fun : De ce răcește polițistul
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Stire din Fun : Cam scârboasă rezolvarea
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bulă este în culmea disperării
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, astăzi
Marţi, 06 Decembrie 2022
Stire din Fun : Amintiri din vremea armatei
Marţi, 06 Decembrie 2022
Stire din Fun : Marie, stinge lumina și hai în pat!
Pagina a fost generata in 0.4279 secunde