HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest final de săptămână

318
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest final de săptămână - logohoroscop-1680266807.jpg
Berbec: De la tine poate veni impulsul necesar pentru a face această zi memorabilă prin frumusețea sentimentelor și a momentelor prin care treci.

Taur: Este o zi a iubirii și o poți sărbători așa cum dorești. E nevoie doar ca iubirea să fi fost deja așezată la locul care i se cuvine în viața ta.

Gemeni: Faci legături între problemele financiare și cele sentimentale, dar sunt forțate și nu îți folosesc la nimic. Poate ar fi bine să uiți de toate aceste gânduri negre și să îți vezi de treburi.

Rac: Ai posibilitatea de a ajunge la sufletul celor apropiați, fără prea mare efort. Contextul e favorabil, e nevoie doar de o inimă caldă, dornică să le facă bine celor dragi.

Leu: E nevoie de multă bunăvoință, ca să îți oferi o zi frumoasă, chiar și în familie. Deși nu ți-a lipsit niciodată bunăvoința, poate că ai uitat că o ai.

Fecioară: Poate că există soluții și pentru problemele tale sentimentale, dar nu le poți găsi în timp ce stai în aceeași baltă a regretelor sau a supărărilor.

Balanţă: Poate că o să ți se pară puțin cam încărcată de sentimentalism această zi, dar e, de fapt, o invitație la a-ți onora sentimentele frumoase, cele care îți îmbogățesc viața.

Scorpion: O adiere de toleranță, o nevoie de bunătate și o dorință sinceră de a le face bine celor din jur te invită să îți construiești singur o zi frumoasă.

Săgetător: Chiar dacă lucrurile nu sunt clare, nu are rost să îți bați capul cu ele. Mai bine te ocupi de cei dragi, să le oferi bucurii, oricât de mici ar fi.

Capricorn: Ești invitat să dovedești, de această dată, prin fapte, că ai înțeles care e partea frumoasă a vieții tale și ce ai de făcut pentru a o proteja.

Vărsător: Ți se potrivește de minune invitația acestei zile de a păstra ce e frumos, fără să te preocupi de soarta a ceea ce e urât în viața ta. Poți dedica această zi frumuseții, pur și simplu.

Peşti: Ai parte de mesaje frumoase care pot veni de la prieteni, prin discuții utile sau prin inspirație, prin momente speciale, pe care ți le poți crea singur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 31 Martie 2023
Stire din Fun : Preotul tânăr
Vineri, 31 Martie 2023
Stire din Fun : Accident rutier
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Farsa de la teatru
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Simulare nereușită
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Vadim face cinste
Joi, 30 Martie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : La ce se foloseşte un binoclu
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : Gheorghe vrea papagal
Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.458 secunde