HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele JOI

293
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele JOI - logohoroscop-1681926118.jpg

Articole recomandate

Berbec: Încă de la primele ore ale dimineții o sumă de bani va intra în contul tău. Spre seară, afli că trebuie să restitui o datorie pe care ai făcut-o cu mult timp în urmă. Va fi o zi a tranzacțiilor reușite.

Taur: Ai încredere în cine nu trebuie, fapt pentru care vei răbufni drastic atunci când vei afla că trădarea a fost la ea acasă. Calmitatea nu este punctul tău forte, dar astăzi vei reuși să faci față cu brio situației tensionate.

Gemeni: Ești la un pas de a primi avizul necesar demarării unui proiect care te face să speri la ceva măreț. Ești plin de speranță pentru că, ce-i drept, tot viitorul îți aparține.

Rac: Nu mai face pe victima și pe omul neajutorat, căci nu cu o astfel de atitudine vei reuși în viață. Fii muncitor, empatic și generos și vei vedea că nu ai nimic de pierdut, din contră lucrurile bune vor veni spre tine cât ai clipi.

Leu: Ești orgolios și impulsiv, reacționezi urât și nu crezi nimic din ce spun cei apropiați. Caracterul tău este unul tipic zodiei, dar tu cam exagerezi. Încearcă să îți scoți din cap ideea că ești superior, mai ales că situațiile îți vor demonstra contrariul.

Fecioară: Ai o replică acidă la adresa celor care te-au criticat, motiv pentru care nu te poți abține și izbucnești. Chiar dacă starea de nervozitate este la ea acasă, nu sări calul, căci tot tu vei avea de pierdut.

Balanță: Starea ta materială este departe de a fi bună. Dar nu trebuie să îți faci prea multe griji din această cauză, pentru că vei primi un job pe care nu numai că îl vei iubi, dar va fi și foarte bănos.

Scorpion: Te încăpățânezi să crezi numai ce vrei tu, chiar dacă cei din jur îți expun alb pe negru cum stau treburile de fapt. Ar trebui să lași orgoliul la o parte și să muncești cot la cot cu ei, chiar dacă este greu.

Săgetător: Ai o mare greutate pe suflet, lucru care te cam obligă să bați pasul pe loc. Important este să ai mare grijă ce decizii iei în astfel de situații. Nu ar fi exclus să pierzi din vedere lucrurile importante.

Capricorn: Viața este nedreaptă uneori, dar tu ar trebui să știi că fiecare pas înapoi te ajută să înveți o lecție. Datorită unor fapte bune din trecut, vei primi o răsplată la care chiar nu te aștepți.

Vărsător: Ai ajuns la stadiul în care colegii de la serviciu te iau drept model, pentru că talentul tău de lider este de necontestat. Chiar dacă multe lucruri frumoase au fost date uitării, vei primi un semn de viață de la un om cu care credeai că ți-ai încheiat socotelile.

Pești: Norocul nu te va ocoli în această zi, pentru că o veste bună este pe cale să îți bucure ziua. Ai avut mare încredere în persoanele cu care ai colaborat, motiv pentru care rezultatele vor fi dintre cele mai bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Aprilie 2023
Stire din Fun : Mai spune ceva dacă poţi!
Joi, 20 Aprilie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 19 Aprilie 2023
Stire din Fun : Premiul cel mare poate fi al tău!
Marţi, 18 Aprilie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.5365 secunde