HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

1462
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1672342797.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să fii nevoit să accepți unele schimbări la locul de muncă, temporare sau permanente, în funcție de cât și ce ești tu dispus să faci de acum înainte.

Taur: Este posibil să nu fii pregătit pentru evoluția unor situații pe care nici nu le poți controla, nici nu le poți influența. Dacă vei fi prudent în orice situație, vei afla și ce te interesează.

Gemeni: Este foarte multă instabilitate și în familie, și în relația de cuplu și ar fi bine să nu o accentuezi cu mofturi sau cu dorința ta de libertate, vecină cu iresponsabilitatea.

Rac: Tu vezi anumite situații ca fiind provocatoare și pregătești un răspuns dur, dar cei implicați nu sunt de aceeași părere și nu te vor înțelege.

Leu: Orgoliul este cel mai prost sfătuitor, în general, iar astăzi te poate conduce, legat la ochi, spre situații pe care cu greu le vei mai dezlega ulterior.

Fecioară: Ar fi bine să eviți deciziile pe care bănuiești că le vei regreta mai târziu, pentru că fondul general este suficient de ambiguu și nu îți folosește la nimic să te zăpăcești și mai mult.

Balanță: Este posibil să ți se pară foarte dificil să accepți o schimbare la locul de muncă sau una generată de starea ta de sănătate, deși ți-e clar că nu ai încotro.

Scorpion: Ești dornic de mișcare, de acțiune și de cunoaștere, dar contextul nu îți permite o expansiune în acest moment, iar asta poate duce la un dezechilibru major.

Săgetător: Strici cele mai importante relații de parteneriat, din cauza unor impulsuri de moment care au la bază orgoliul brut, cel care te împinge întotdeauna în situații dificile.

Capricorn: Ești invitat să modifici unele dintre abordările tale preferate, pentru că duc numai la noi și noi probleme, mai ales în relațiile de familie.

Vărsător: Te vezi nevoit să regândești o asociere, să refuzi propunerea venită de la un prieten sau o rudă ori să treci le negocieri serioase cu această persoană.

Pești: Ai putea întâmpina unele probleme. Acestea vin de la unul dintre superiori sau de la un coleg care se consideră mai înzestrat decât tine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 04 Februarie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 03 Februarie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ
Vineri, 02 Februarie 2024
Stire din Fun : Scrisoare de la mamă către fiică
Vineri, 02 Februarie 2024
Stire din Fun : Mai ceva ca un angajator!
Vineri, 02 Februarie 2024
Stire din Fun : Cine e cel mai de temut animal?
Vineri, 02 Februarie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 02 Februarie 2024
Stire din Fun : Lecţie de la bulibaşă către puradel
Pagina a fost generata in 0.6751 secunde