HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, în acest sfârșit de săptămână

294
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, în acest sfârșit de săptămână - logohoroscop-1677263940.jpg

Articole recomandate

Berbec: Termini săptămâna în forţă. Optimismul şi farmecul personal te ajută să relaţionezi uşor cu cei din jur. Este o perioadă bună de negocieri şi de făcut contracte. Profită la maximum de tot ce-ţi oferă viaţa.

Taur: Abordezi lucrurile cu multă seninătate şi eşti plin de idei. Poţi să pui un proiect pe picioare sau să-ţi consolidezi poziţia în firmă. Ai nevoie de mai multă comunicare.

Gemeni: Te preocupă unele probleme legate de partea financiară. Vrei să faci o investiţie, dar nu-ţi asumi niciun risc. Pui greşit problema. Cine nu riscă, nu câştigă!

Rac: Săptămâna asta îţi clarifici unele aspecte legate de anturajul tău. Vei afla cine-ţi este prieten adevărat. Pe viitor, atenţie sporită la persoanele care vor să-ţi intre în graţii.

Leu: O săptămână bună din punct de vedere financiar. Dezvolţi un proiect care aşteaptă de mult timp, de pe urma căruia vei avea un câştig important, sau te vei implica în colaborări profitabile.

Fecioară: Dacă distracția este doar un cuvânt din dicționar, nu la fel se poate spune și despre muncă. Lucrezi fără încetare, ai energie, ești în plină glorie.

Balanță: Dacă vechiul tipar te nemulțumește, trebuie să știi că ești ca un șarpe care își schimbă pielea. Renunță la tot ce este nociv pentru tine și vei vedea că noutatea înseamnă succes.

Scorpion: Bârfa zilei te vizează. Și nu trebuie să îți faci probleme pentru că zvonul se va consuma. Cei din anturaj vor înțelege că marea ta problemă nu este ușor de suportat și vor înceta să mai aducă în discuție subiectul respectiv.

Săgetător: Se anunță o zi foarte agitată, drept urmare ai mult de lucru. Te vei descurca de minune, nici nu se pune problema.

Capricorn: Ori e albă, ori e neagră. Încearcă să nu îi mai lași pe alții să ia decizii în locul tău. Ești capabil să faci lucruri mari, dar anxietatea te ține în loc.

Vărsător: Viața de familie este aspectul care te motivează cel mai mult. Ești devotat, motiv pentru care cei de lângă tine te iau drept model. Tu însă, ai multe nemulțumiri vizavi de tine.

Pești: Echilibrul este cel mai important aspect pe care trebuie neapărat să îl aduci în viața ta. Problemele care sunt greu de rezolvat te mențin în formă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Februarie 2023
Stire din Fun : Pe un aeroport american...
Vineri, 24 Februarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 23 Februarie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.7434 secunde