HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, JOI

360
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, JOI - logohoroscop-1710336681.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îndemânarea de care dai dovadă te ajută foarte mult să faci față criticilor pe care cei din anturaj ți le aduc atunci când le dezvălui planurile tale de afaceri. Îi vei lăsa fără cuvinte.

Taur: Dorințele tare sunt atât de arzătoare încât nici cei mai pricepuți oameni în tehnica persuasiunii nu te pot convinge că ceea ce vrei nu este realizabil. Și le vei demonstra că perseverența ta te va duce departe.

Gemeni: Iei decizii pripite, motiv pentru care ai remușcări. Cu toate că vei atrage admirația celor din jur datorită unor lecții pe care le vei da, vor exista și câteva persoane care vor contesta tot ceea ce spui.

Rac: Te înarmezi cu multă răbdare și iei la tine tot arsenalul de acte și documente care să te ajute să obții confirmarea pentru afacerea ta. Ești pe punctul de a da lovitura vieții, așadar acționează inteligent.

Leu: Ești încăpățânat, motiv pentru care familia a luat decizia de a te supune unor lecții de conduită. Un plan nereușit din punctul tău de vedere, căci vei acționa tot cum vei vrea tu, și nu vei ține cont și de părerea lor.

Fecioară: Starea proastă prin care treci este rezultatul unor relații disfuncționale pe care le-ai creat la locul de muncă. Ar fi cazul să pui mâna și să rezolvi problemele cât mai repede cu putință.

Balanță: Sănătatea ta este cu semnul întrebării, nimic nu te poate ajuta în acest sens. Trebuie să îți iei inima în dinți și să ceri ajutorul unui medic specialist. Nu mai amâna.

Scorpion: Niște vorbe aruncate în vânt vor crea conflicte între tine și câțiva colegi de la locul de muncă. Nu te mai îndoi de puterea cuvintelor. Dacă vei vorbi deschis despre problemele pe care le ai vei obține ajutorul mult sperat.

Săgetător: Chiar dacă aparent situația în care te afli pare fără o rezolvare imediată, nu trebuie să disperi. Atunci când vei spera mai puțin vei obține cele mai bune rezultate.

Capricorn: După ce ai primit o serie de jigniri la care nu te-ai fi așteptat vreodată, încrederea ta în tine va scădea drastic. Ai nevoie de mai multe încurajări, la pachet cu socializarea necesară.

Vărsător: Ai în plan câteva mici schimbări care te vor pune în gardă. Ai nevoie de ajutor, căci singur nu vei face față. Vei primi o veste care te va scoate din starea latentă în care te afli de câteva luni bune.

Pești: Ai făcut câteva promisiuni pe care nu ți le-ai onorat, fapt pentru care cei din jur te vor judeca într-un stil barbar. O să-ți fie învățătură de minte să nu mai promiți dacă nu ai de gând să te și ții de cuvânt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Tu crezi în reîncarnare?
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Femeile şi întrebările incomode
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : Mama-i mamă!
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : Experiment cu băutură
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.4241 secunde