HOROSCOP. Ce ne prezic astrele MARŢI

326
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele MARŢI - logohoroscop-1708351837.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi săptămâna în forţă. Flerul personal te ajută să relaţionezi uşor cu cei din jur. Este o perioadă bună de negocieri şi de făcut contracte. Profită la maximum de tot ce-ţi oferă săptămâna.

Taur: Abordezi lucrurile cu multă seninătate şi eşti plin de idei. Poţi să pui un proiect pe picioare sau să-ţi consolidezi relaţiile cu cei din jur. Ai nevoie să pui mai multe întrebări.

Gemeni: Te preocupă unele probleme legate de partea financiară. Vrei să faci o investiţie, dar nu-ţi asumi niciun risc. Şi dacă vei fi mulţumit? Cine nu riscă, nu câştigă!

Rac: Săptămâna asta îţi clarifici unele aspecte legate de anturajul tău. Vei afla cine-ţi este prieten adevărat. Pe viitor, atenţie sporită la persoanele care vor să-ţi intre în graţii.

Leu: O săptămână bună din punct de vedere financiar. Dezvolţi un proiect care aşteaptă de mult timp, de pe urma căruia vei avea un câştig important, sau te vei implica în colaborări profitabile.

Fecioară: Şi la tine săptămâna este pe plus. Atragi banii cu uşurinţă. Eşti un bun negociator şi asta-ţi va mări veniturile. Dar ai grijă, pe cât de uşor îi câştigi, pe atât de repede scapi de ei.

Balanţă: La capitolul „viaţă socială” începi să dezvolţi unele abilităţi. Eşti comunicativ şi curajos. Abordezi cu uşurinţă teme tabu pentru tine şi este posibil să faci noi cuceriri.

Scorpion: Treci printr-o perioadă agitată, de reaşezări pe toate planurile. Vei depune înzecit efort pentru a ieşi cu bine din toate provocările. Noroc că eşti o persoană perseverentă şi ce nu te doboară, te face mai puternic.

Săgetător: Weekendul lipsit de odihnă se răsfrânge şi la începutul săptămânii. Discuţiile tensionate din familie au dus la afectarea armoniei dintre părinţi şi copii. Nu uitaţi că este o perioadă dificilă pentru toţi, aşa că lăsaţi de la voi.

Capricorn: Te dedici cu toată convingerea rezolvării sarcinilor de serviciu. Ai chef de muncă şi te descurci de minune cu toate cerinţele. Nu exagera, că s-ar putea să mai primeşti suplimentar şi treburile altora.

Vărsător: Ieşi în evidenţă în tot ceea ce faci. Şefii şi colegii te apreciază pentru efortul şi implicarea ta din ultima vreme. În familie, lucrurile merg ca unse. Îţi doreşti o mică vacanţă pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Peşti: Se anunţă o săptămână cu multe realizări şi bucurii mărunte. Simţi nevoia să faci ce-ţi place şi asta-ţi va aduce satisfacţie. Partea materială nu este de neglijat, dar momentan îţi urmezi visele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : Vecina nebunatică vine cu o propunere
Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : Nu vă supăraţi, este caldă apa?
Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : Nici doctorul nu e prea sănătos
Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 19 Februarie 2024
Stire din Fun : Un poliţist şi un copil deştept
Luni, 19 Februarie 2024
Stire din Fun : Întrebare către doamna educatoare
Luni, 19 Februarie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 19 Februarie 2024
Stire din Fun : Horoscop. Ce ne prezic astrele, LUNI
Duminică, 18 Februarie 2024
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5005 secunde