HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, MIERCURI

327
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, MIERCURI - logohoroscop-1710251425.jpg

Articole recomandate

Berbec: Răsturnare de situație, astăzi, pe plan financiar. După ce îți luasei orice gând că acea sumă de bani va intra în contul tău, iată că norocul te urmărește. Îți faci deja planuri.

Taur: Te simți bine în pielea ta și reușești să privești tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum un copil care se bucură de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile.

Gemeni: Nu te teme de cei care sunt în preajma ta și încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri și informații false. E modul lor de a-i da la o parte pe alții, apelând la tertipuri incorecte.

Rac: Lucrurile obținute ușor nu sunt valoroase. Uneori, stai cu impresia că cele mai frumoase lucruri se întâmplă celor care muncesc mult și cu drag, dar în realitate sunt și alte motive. Le vei afla pe parcurs.

Leu: Niciodată nu poți spune că ceri prea mult de la viață, mai ales că tu știi bine de ce ești în stare. Vei vedea că perseverența este cheia succesului pe termen lung.

Fecioară: Oricât de mult ți-ai dori, nimeni nu îți dă dreptate în ceea ce privește un conflict în care te-ai implicat. Tu ești cel care l-a deschis fără să te gândești la consecințe.

Balanță: Poți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să îți controlezi tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungi la certuri, te sfătuim să fii mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Ideile pe care le ai astăzi vor fi foarte bine puse în practică. Trebuie să depui eforturi susținute și să accepți ajutorul prietenilor.

Săgetător: Dificultatea de a gândi la rece situațiile care se ivesc azi te împiedică să iei decizii bune. Ar fi indicat să faci un repaus, după care să reiei vechile activități.

Capricorn: Din cauza nervozității, riști să îi îndepărtezi pe partenerii de afaceri. Dacă nu te calmezi, este posibil să ai probleme și pe plan sentimental.

Vărsător: Oricât de mult ți-ai dori, nimeni din anturaj nu îți dă dreptate în ceea ce privește un conflict în care te-ai implicat. Tu ești cel care l-a deschis fără să te gândești la consecințe.

Pești: Ai senzația că unele persoane încearcă să îți ascundă ceva și te preocupă să afli ce anume. Îți petreci ore în șir făcând cercetări și dând telefoane pentru a obține un mic indiciu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Tu crezi în reîncarnare?
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Femeile şi întrebările incomode
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : Mama-i mamă!
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : Experiment cu băutură
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 11 Martie 2024
Stire din Fun : O tipă sare cu parașuta…
Pagina a fost generata in 1.0561 secunde