HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ

710
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1716572626.jpg

Articole recomandate

Berbec: De obicei, nu ești un om care se supără din orice. Dar azi, mai mult ca oricând, te vei simți ofensat de vorbele unui coleg care se arată extrem de nemulțumit de colaborarea cu tine. Va trebui să rămâi calm.

Taur: Dacă timpul liber îți permite, ieși la o plimbare sau desfășoară orice activitate relaxantă. Citește, fă sport... orice ca să scapi de stresul acumulat peste săptămână.

Gemeni: Sănătatea este cartea ta de vizită, motiv pentru care iei decizia de a face o serie de investigații pentru a vedea cum stai la acest capitol. Rezultatele vor fi o surpriză pentru tine.

Rac: Nu te așteptai ca un proiect pe care l-ai început recent să se termine atât de repede și atât de bine. Uneori, cu puțină determinare poți face lucruri mărețe.

Leu: Un singur telefon primit și ziua ta a explodat. Ești invitat la o petrecere de zile mari și nu știi ce să faci mai repede. Ai grijă să nu depui prea multă energie, pentru că seara te vei simți sleit de puteri.

Fecioară: Gășește un echilibru în tot ce faci pentru că acesta este secretul unei relații fericite. Încearcă să găsești calea de mijloc, astfel vei împăca pe toată lumea.

Balanță: Sfaturile unei persoane în care ai cea mai mare încredere se dovedesc a fi cel mai bun tratament pentru starea ta de emotivitate. Vei vedea că, acționând cu calm, vei realiza mai mult decât ți-ai fi imaginat.

Scorpion: Ai o mică problemă cu încrederea în forțele proprii. Ar trebui să te gândești la toate lucrurile bune pe care le-ai realizat până acum și vei vedea că valoarea ta este una mult mai mare decât crezi tu.

Săgetător: Cearta cu persoana iubită se termină cu bine, din fericire. Vei realiza că fără comunicare nu există viață de familie. Spune-ți ofurile mai des și ascultă la fel de mult.

Capricorn: Ai planuri mari pentru acest sfârșit de săptămână, lucru care te ține plin de vitalitate. Pentru tine, timpul parcă stă în loc. Traversezi o perioadă perfectă.

Vărsător: Încercările tale de a readuce pe linia de plutire un proiect la care ai visat de mult timp se concretizează. Totul datorită persoanelor din anturajul tău, care decid că nu ți-ar strica o mână de ajutor.

Pești: Vacanță, relaxare și tot ce ține de distracție. Cam așa arată următoarea perioadă pentru tine. Adevărul este că asemenea momente sunt atât necesare cât și binemeritate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Mai 2024
Stire din Fun : La psihiatru
Vineri, 24 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 23 Mai 2024
Stire din Fun : Definiţii amuzante
Joi, 23 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.725 secunde