HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, DUMINICĂ

506
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, DUMINICĂ - logohoroscop-1718384662.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te frământă un milion de gânduri și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. Dacă intenţiile sunt bune, şi energia canalizată va aduce rezultate benefice.

Taur: Cei din jur apelează la ajutorul tău mai mult ca oricând și acest lucru te bucură nespus de mult. Este șansa ta de a arăta că și tu ești un om altruist, în pofida unor păreri nu tocmai bune la adresa ta.

Gemeni: Nu te interesează deciziile și nici părerile celor din jur. Consideri că ceea ce faci tu este perfect. Ar fi bine să te mai gândești și la cei din jur.

Rac: Schimbare de planuri astăzi, motiv pentru care te alegi cu nervi și stres. Ar fi cazul să te calmezi și să lași agitația deoparte pentru că nu este nimic grav.

Leu: Ai mare grijă în cine ai încredere, pentru că o persoană pe care tu o consideri prieten îți va face zile fripte. Încrederea se câștigă în timp, și ar trebui să știi acest lucru.

Fecioară: Începe să te intereseze, din ce în ce mai mult, ce cred cei din jur despre tine. Indicat este să te focusezi pe lucruri cu adevărat importante.

Balanță: Zvonurile care au tot apărut în ultimul timp te fac să îți revizuiești lista de prieteni. Se pare că unii dintre ei au trecut în altă tabără.

Scorpion: Detașează-te de problemele din familie, pentru că riști să nu mai dai randament la locul de muncă. Nu reușești să faci față tensiunilor și riști să clachezi.

Săgetător: Te consideri neîndreptățit dar, pur și simplu, nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri responsabili de acest lucru și să vezi cum stau lucrurile.

Capricorn: Creativitatea este soluția ta salvatoare. Aduci un plus de inspirație în echipa cu care lucrezi și parcă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Vărsător: Pe plan financiar, totul merge absolut perfect. Te bucuri mult că reușești să pui bani deoparte pentru vacanța la care ai visat tot anul.

Pești: O mică ceartă în cuplu se va transforma într-un scandal de zile mari. Ar fi indicat să începi să îți mai temperezi comportamentul agresiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : Bulă are probleme de sănătate
Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : La hanul "Vasile şi Balaurul"
Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 13 Iunie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 12 Iunie 2024
Stire din Fun : Logic, nu?
Pagina a fost generata in 0.3929 secunde