HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele, astăzi

479
HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele, astăzi - logohoroscop-1663003176.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te grăbești să ajungi în locurile pe care nu le-ai vizitat. Este activitatea care te energizează cel mai mult, motiv pentru care profiți din plin de ocazie și te destinzi fără regrete.

Taur: Te consideri un om plin de valori, gata să împărtășească cu cei din jur cele mai importante momente din viața sa. Dar ce faci când există și oameni sabotori, care îți fură energia și pofta de viață? Îi excluzi.

Gemeni: Îndepărtezi de tine câteva persoane pe care nu le vezi cu ochi buni, tocmai pentru că te simți tras în jos. Ai curaj să faci acest lucru, mai ales într-o perioadă în care toți ceilalți caută să se alieze cu cei puternici.

Rac: Drumul tău și al unui coleg se împarte în două. Alege calea cea dreaptă și nu te da bătut. Nu ai motive de îngrijorare, te vei descurca de minune și fără acel om despre care tu credeai că îți va fi alături la bine și la greu, necondiționat.

Leu: Ești un om puternic care trece printr-un necaz. Nu trebuie să cauți vinovați și nici scuze, ci doar puterea de a trece mai departe. Vei vedea că de fapt a fost o lecţie care te va ajuta pe viitor.

Fecioară: Astăzi este o zi în care iubirea și romantismul ating cotele maxime. Partenerul de viață tinde să fie foarte drăguț cu tine, pentru că știe că de foarte mult timp nu te-a mai surprins cu gesturi tipice îndrăgostiților. Așadar, bucură-te de viață!

Balanță: Nu ai motive de supărare și nici de furie. Cu toate astea, te vezi pus în situația de a face alegeri care mai de care mai dificile. Spirit critic, vei analiza la sânge tot ce ți se pune în față.

Scorpion: Te pui la mintea cuiva care îți va face viața un calvar. Ai vrut să fii un om de bază, dar cineva te-a silit să te schimbi treptat într-un om rău. Explică tuturor ce presiuni s-au făcut asupra ta!

Săgetător: Ești căutat din toate direcțiile, pentru că ajutorul tău este valoros și de mare importanță. Chiar dacă tu trăiești cu impresia că ei nu-ți apreciază eforturile, să știi că lucrurile stau exact pe dos.

Capricorn: Ai pornit la drum, dar direcția nu este cea pe care o stabilisei inițial. Nemulțumirile tale sunt strâns legate de partenerul de viață și de comentariile acide pe care le face fără scrupule. Ar trebui să dai dovadă de fermitate.

Vărsător: Ești un om de cuvânt, dar astăzi se întâmplă ceva nu tocmai plăcut. Ești luat prin surprindere de gestul unui coleg ale cărui intenții sunt bune, dar nu știi cum să reacționezi.

Pești: Ești în centrul atenției, și nu pentru că așa ți-ai propus, ci pentru că tot ceea ce faci este luat drept exemplu. Nimic rău până aici, numai că trebuie să fii atent și la impresiile pe care le lași per ansamblu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Septembrie 2022
Stire din Fun : Frizerul, de râsul tuturor
Miercuri, 14 Septembrie 2022
Stire din Fun : Soacra şi ginerele sincer
Miercuri, 14 Septembrie 2022
Stire din Fun : Cine a zis că infidelii nu se răzbună?
Miercuri, 14 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 12 Septembrie 2022
Stire din Fun : Ghinion cu aşa nume!
Luni, 12 Septembrie 2022
Stire din Fun : Ţăranul şi comunicarea cu animalele
Luni, 12 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 12 Septembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Duminică, 11 Septembrie 2022
Stire din Fun : Totul până la sex!
Pagina a fost generata in 0.5411 secunde