HOROSCOP. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ

302
HOROSCOP. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1709322615.jpg

Articole recomandate

Berbec: Faceți drumuri scurte, care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că există pericol de accidente.

Taur: Sunteți influențat de starea de tensiune generală și s-ar putea să aveți reacții necontrolate față de colegii de serviciu. Vă sfătuim să evitați întâlnirile de afaceri și investițiile.

Gemeni: Din cauza nervozității, puteți avea dificultăți de comunicare cu partenerii de afaceri și cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să manifestați mai multă diplomație în relațiile cu cei din jur.

Rac: Sunteți nerăbdător să încheiați o lucrare pe care ați început-o de mai mult timp. Nu vă pripiți, dacă nu vreți să stricați ceva tocmai la final!

Leu: Se pare că nu vă simțiți în formă și nu aveți răbdare să finalizați ceea ce ați început. Vă sfătuim să nu vă asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți timpul.

Fecioara: S-ar putea să întârziați la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să ajungeți în situații neplăcute față de colegii de serviciu și de partenerul de viață.

Balanță: Se pare că vă simțiți slăbit și nu reușiți să vă încadrați în programul stabilit. Vă recomandăm să nu vă asumați niciun risc. Oricât ați forța, șansele de reușită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră.

Scorpion: Dimineață sunteți hotărât să faceți câteva schimbări în cămin, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile și v-ați asigurat succesul!

Săgetător: În prima parte a zilei luați o decizie inspirată într-o problemă financiară și este posibil să obțineți beneficii importante pentru cămin. Vă sfătuim să fiți prudent în colaborarea cu un partener de afaceri.

Capricorn: Șefii vă laudă pentru reușitele din ultima vreme. S-ar putea chiar să fiți propus pentru o primă sau pentru o deplasare în străinătate.

Vărsător: S-ar putea să aveți parte de reproșuri din partea partenerului de viață - fie pentru că ați venit târziu acasă, fie pentru că ați cheltuit prea mulți bani. Păstrați-vă calmul!

Pești: Vă sfătuim să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație produs din vina dumneavoastră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Martie 2024
Stire din Fun : Băutura nu se dă cu împrumut!
Vineri, 01 Martie 2024
Stire din Fun : Legile naturii
Vineri, 01 Martie 2024
Stire din Fun : Întrebare către mama de fată
Vineri, 01 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 29 Februarie 2024
Stire din Fun : Ce meserie a fost prima
Joi, 29 Februarie 2024
Stire din Fun : Călugărița și taximetristul
Joi, 29 Februarie 2024
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 29 Februarie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, JOI
Miercuri, 28 Februarie 2024
Stire din Fun : Să ne rugăm să fie fetiţă
Miercuri, 28 Februarie 2024
Stire din Fun : Vasile, eu cred că o să divorţez!
Pagina a fost generata in 0.4611 secunde