HOROSCOP. Ce spun astrele pentru a doua zi a lunii decembrie

330
HOROSCOP. Ce spun astrele pentru a doua zi a lunii decembrie - 1-1669923728.jpg

Articole recomandate

Berbec: Poți ajunge, fără să-ți dai seama, la o limită a pesimismului cu care nici măcar tu nu te întâlnești prea des. În astfel de momente, alegi, de obicei, să te ascunzi în preocupări care te ajută să uiți de stres.

Taur: Ești foarte reținut în sentimente, te consideri cuminte și cumpătat, dar nu e deloc așa. Dacă nu accepți să îți deschizi inima față de cei dragi, nu vei ști nici tu ce simți pentru ei.

Gemeni: Sunt zile în care apar tot felul de noduri în interiorul tău și ca să nu ajungi la încurcături prea mari, ar fi bine să îți întorci atenția asupra propriei persoane și să te ocupi de aceste probleme.

Rac: E prea multă nesiguranță și descurajare în jur, ca să o sporești și tu cu tot felul de comentarii în care nu crezi, de fapt. Poate ar fi mai bine să încerci să îi înseninezi pe ceilalți și, în felul acesta, și pe tine.

Leu: Ești foarte serios și din acest motiv te consideri îndreptățit să le transmiți și celor din jur starea ta. Poate că ei nu au nevoie de asta, reacționează mai bine la un alt fel de motivație.

Fecioară: Un anumit tip de comunicare, fără cuvinte, care te menține conectat cu partenerul de cuplu, poate fi întrerupt astăzi, din diverse motive și poți fi tentat să ajungi la concluzii greșite.

Balanţă: Se strecoară, pe neobservate, în gândurile tale o nuanță pesimistă care nu-ți stă în fire, dar poartă haina, mincinoasă, a prudenței, care nu va face decât să te descurajeze.

Scorpion: Vezi obstacole pe care nu le-ai văzut până acum, mai ales de natură financiară, dar toate acestea sunt simple bănuieli, nu concluzii serioase, bazate pe fapte.

Săgetător: În loc să spui tot ce nu ai spus până acum, ar fi mai bine să iei în calcul că cei din jur te pot ajuta să-ți schimbi nu doar starea, ci și gândurile, care au o tentă neplăcută astăzi.

Capricorn: E ceva ciudat în atitudinea ta față de propriile planuri de viitor, ca și cum ți-ai fi pierdut curajul pe care-l aveai când le-ai gândit. Chiar dacă acum ți se par mai greu de îndeplinit, nu ai de ce să renunți la ele.

Vărsător: O mulțime de gânduri care mai de care mai negre îți pot colora ziua în tonuri întunecate și te pot conduce, fără să-ți dai seama, la concluzii greșite.

Peşti: Ai parte de o zi ceva mai armonioasă, care va sprijini orice efort pe care vei dori să-l faci pentru a păstra sau a restabili armonia în relația de cuplu sau orice altă relație care te interesează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : A murit pisica!
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : Top 10 minciuni pe care le spun bărbații
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : Statui de închiriat
Vineri, 02 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 01 Decembrie 2022
Stire din Fun : De pe care rând?
Joi, 01 Decembrie 2022
Stire din Fun : Există viață pe Pământ
Joi, 01 Decembrie 2022
Stire din Fun : Cununile succesului
Joi, 01 Decembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Stire din Fun : A venit inspecția!
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Mustrări de conștiință
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Stire din Fun : Polițistul la lucru
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde