HOROSCOP. Se anunţă o zi cu veşti importante. Planuri măreţe pentru câteva zodii

320
HOROSCOP. Se anunţă o zi cu veşti importante. Planuri măreţe pentru câteva zodii - logohoroscop-1656010138.jpg
Berbec: Nu există „nu se poate“. Orice problemă ai avea astăzi se va rezolva prin dialog. Ar fi mai bine să lași deoparte orgoliile, dacă este posibil, pentru o zi mai senină decât asta.

Taur: Inițiativele curajoase ți se par acum singura ieșire din situațiile problematice. Poate că așa este, dar nu ar strica să evaluezi corect situația, înainte de a porni la drum.

Gemeni: Poate că ți-ai dori ca ceilalți să fie mai eleganți în exprimare, să își aleagă cuvintele cu mai multă grijă și să îți protejeze sensibilitățile. Ar fi bine să le oferi un exemplu.

Rac: Dialogurile nu îți aduc informațiile la care ai sperat, nevoile tale sunt diferite de ceea ce ți se oferă. Așa că ar fi mai bine să îți hrănești singur sufletul cu ceea ce știi că are nevoie.

Leu: Probabil nu îți convine deloc situația din familie și ești pe punctul de a exploda, dacă nu ai făcut deja acest lucru săptămâna trecută. Întrebarea e cui îi folosește explozia aceasta.

Fecioară: Este important să fii tu factorul de echilibru din relația de cuplu sau alte relații esențiale. Sigur că acest lucru nu este posibil așa, peste noapte, dar trebuie să începi de undeva.

Balanţă: Poți descoperi că sentimentele care locuiesc la tine în inimă sunt cel mai bun leac pentru durerea sufletească, indiferent de sursa acestei dureri.

Scorpion: Ai ceva de învățat de la un prieten sau o rudă, direct, prin dialog cu acel om, sau indirect, prin înțelegerea unor situații complicate din viața sa.

Săgetător: Ai nevoie de multe lucruri, de la mai multă armonie în relațiile apropiate până la dialoguri sincere cu cei din familie. Problema e că tu trebuie să demarezi aceste reparații capitale.

Capricorn: Ai nevoie de prezența celor dragi, dar nu oricum ci în armonie, nu prin impunere, critici aspre sau solicitări dure, pe care ai pretenția să le vezi respectate.

Vărsător: Cei din jur îți acordă mai multă atenție, ești, fără să vrei, un exemplu pentru ei. Ar fi bine, dacă tot nu poți schimba situația, să fii demn de atenția lor.

Peşti: Este posibil ca problemele de ieri să ajungă să se manifeste inclusiv prin mici dereglări ale stării de sănătate. Ar fi bine să te ocupi mai mult de tine și să îi lași în pace pe ceilalți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Iunie 2022
Stire din Fun : Cum se fac afaceri la nivel înalt
Vineri, 24 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 23 Iunie 2022
Stire din Fun : Un cowboy inspirat!
Joi, 23 Iunie 2022
Stire din Fun : Hai că nu te prinde!
Joi, 23 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 22 Iunie 2022
Stire din Fun : Toată ziua victimizare!
Miercuri, 22 Iunie 2022
Stire din Fun : Cea mai tare discuţie, în bar!
Pagina a fost generata in 0.2441 secunde