La Techirghiol se inaugurează Teatrul de vară "Jean Constantin"

188

Articole de la același autor

Vineri, 24 iunie, începând cu ora 20, Primăria și Consiliul Local Techirghiol inaugurează Teatrul de vară „Jean Constantin”, în semn de omagiu adus marelui actor Jean Constantin, născut și crescut în această localitate, motiv pentru care a fost ales patron spiritual al instituției de cultură.

Printr-un proiect în valoare de aproximativ 8 milioane de lei, finanțat cu fonduri europene, a fost modernizată clădirea existentă a Teatrului de Vară „Jean Constantin” și a fost extinsă capacitatea de vizionare la 612 locuri pentru spectatori, față de cele 490 existente, rezultând o creștere cu 25% a numărului de locuri. De asemenea, a fost construită o nouă clădire care va avea funcționalitate de Centru Multifuncțional și o clădire cu funcționalitate strict tehnică. O altă componentă a proiectului se referă la reabilitarea zonei pietonale adiacente Teatrului de Vară „Jean Constantin”, în suprafață de 1.312 mp.

Acum, la finalizarea acestui proiect, orașul Techirghiol are cel mai nou și mai dotat teatru de vară din județul Constanța, aducând astfel un plus de valoare domeniului cultural în perioada sezonului estival. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5029 secunde