RAJA investește în rețelele de canalizare din orașul Techirghiol

284
RAJA investește în rețelele de canalizare din orașul Techirghiol - proiecttechirghiol-1644520232.jpg
Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunțat că, în prezent, sunt în plină desfășurare lucrările din cadrul proiectului „Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente în localitatea Techirghiol”, proiect realizat de RAJA SA Constanţa.

„Proiectul are o valoare de aproximativ 40 de milioane de lei şi trebuie implementat până în luna decembrie 2022, finalizarea lui urmând să aducă plus valoare oraşului nostru şi, evident, o creştere a calităţii vieţii.

Lucrările se execută în prezent pe bulevardul Victoriei, la intersecţia cu strada Ovidiu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm cetățenii că se fac toate eforturile ca lucrările să se finalizeze cât mai repede”, a transmis edilul Iulian Soceanu.

Concret, prin acest proiect în oraşul Techirghiol se vor realiza: 12.742 metri liniari reabilitare reţea de apă; 8.306 metri liniari extindere reţea de apă potabilă; 4.255 metri liniari reabilitare reţea canalizare; 10.328 metri liniari extindere reţea canalizare; o staţie nouă de pompare apă potabilă; reabilitare o staţie de pompare ape uzate; trei puncte de măsurare presiune. 


Pagina a fost generata in 0.4817 secunde