Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu: „Elevii liceului Emil Racoviţă vor continua şcoala online”

550
Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu: „Elevii liceului Emil Racoviţă vor continua şcoala online” - techirghiolliceu-1633259413.jpg
Elevii liceului „Emil Racoviţă” din oraşul Techirghiol nu pot începe momentan cursurile la clasă, deoarece lucrările de modernizare ale unităţii de învăţământ nu au fost încă finalizate.

Astfel, copiii vor susţine cursurile în format electronic cu ajutorul unei platforme online.

Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Techirghiol prin care şi-a cerut scuze faţă de copii şi părinţi şi le-a promis acestora că elevii vor avea parte de cele mai bune condiţii începând cu 11 octombrie.

„Stimaţi părinţi, dragi copii! Din cauza faptului că lucrările de reabilitare şi modernizare din cadrul Liceului „Emil Racoviţă” nu s-au finalizat se va amâna începerea cursurilor la clasă până la 11 octombrie! Până atunci, cursurile se vor desfășura în sistemul on line! Vă asigur că s-au făcut toate eforturile ca prezenţa la clase să se facă începând cu data de 4 octombrie dar multitudinea de operaţiuni (montat parchet, montat uşi interioare, montat sistem video, montat sistem wi-fi, punerea în funcțiune a sistemului de climatizare, schimbarea sistemului de iluminat şi inclusiv pregătirea claselor cu mobilier, table inteligente, videoproiectoare dar şi curățenia generală) nu s-au putut finaliza până în acest moment!

Îmi cer scuze pentru acestă situaţie dar vă asigur că din momentul în care copiii oraşului nostru vor începe cursurile cu prezenţa fizică la şcoala vor avea cele mai bune şi moderne condiţii de a învăţa!

Multă sănătate şi toate cele bune!”, a declarat primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3887 secunde