Seniorii din oraşul Techirghiol, premiaţi de autorităţile locale

209
Seniorii din oraşul Techirghiol, premiaţi de autorităţile locale - techirghioltraditie2-1629823423.jpg
Tradiţia în ceea ce priveşte premierea de către Primăria şi Consiliul Local Techirghiol a persoanelor care au împlinit 85 de ani şi a cuplurilor cu 50 de ani de căsătorie continuă la Techirghiol. Având în vedere că anul acesta numărul celor care urmează să fie premiaţi este mult mai mare decât în anii trecuţi, s-a hotărât ca premierea să nu se mai facă în perioada în care se sărbătoresc Zilele Oraşului pentru a nu îi expune pe seniorii oraşului Techirghiol ţinând cont de perioada pandemică dar şi de vremea călduroasă de afară.

În aceste condiţii, s-a luat decizia reprogramării premierii seniorilor în luna septembrie, cu ocazia unui alt eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local Techirghiol.

Astfel, toţi cei 156 de beneficiari ai premiilor vor primi în perioada imediat următoare invitaţii pentru data de 12 septembrie, cu ora şi locul unde se va desfăşura premierea persoanelor care au împlinit vârsta de 85 de ani şi a cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3096 secunde