Primarul Iulian Soceanu: „Oraşul Techirghiol are investiţii de peste 100 de milioane de lei”

952
Primarul Iulian Soceanu: „Oraşul Techirghiol are investiţii de peste 100 de milioane de lei” - proiectetechirghiol-1635867760.jpg

Articole de la același autor

În oraşul Techirghiol au fost demarate foarte multe proiecte pe fonduri europene. Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, a prezentat câteva dintre proiectele demarate în mandatul acestuia.

Unele proiecte au legătură cu turismul balnear, altele se îndreaptă către cultură şi putem aminti aici renovarea Teatrului de Vară din Techirghiol.

Mai multe străzi şi trotuare au fost asfaltate, iar în centrul oraşului va apărea o grădină publică în care locuitorii dinTechirghiol să se poată relaxa.

Creşterea eficienţei energetice a clădirii publice Liceul teoretic „Emil Racoviţă” s-a aflat pe lista de proprietăţi a autorităţilor locale.

Iulian Soceanu a ţinut să le transmită un mesaj oamenilor din Techirghiol prin intermediul paginii sale personale de Facebook.

„Oraşul Techirghiol este în prezent beneficiarul unor investiţii de peste 100 de milioane de lei. Vorbim despre proiectele care sunt în prezent în diferite faze de implementare. Acest lucru a fost posibil datorită eforturilor echipei din Primăria Techirghiol şi a Consiliului Local. Oraşul nostru are în continuare nevoie de investiţii astfel că, împreună cu echipa din primărie, am pregătit alte proiecte cu o valoare totală de aproximativ 150 de milioane de lei”, a declarat primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4112 secunde