Horoscopul săptămânii

311
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Te așteaptă o săptămână plină, atât cu încercări, cât și cu bucurii. La locul de muncă ești cam stresat, dar colegii te susțin și te ajută. Vei primi o veste bună din cadrul familiei.
Taur (21 aprilie - 21 mai): În primele zile ale săptă-mânii te gândești să-ți dai demisia de la job, dar ulterior te vei răzgândi. Îți vei face un nou prieten, vei avea satisfacții sociale și financiare.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Ai o stare de spirit pozitivă, iar lucrurile pe care ți le propui îți ies fără prea mult efort. La sfârșitul săptămânii vei organiza o petrecere și vei socializa mult.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Este posibil să ai parte de o răceală care va ține mai mult decât te-ai fi așteptat. Pe plan financiar nu ai parte de probleme, însă va trebui să ajuți o persoană care îți solicită sprijinul.
Leu (23 iulie - 22 august): Ești cu capul în nori, nu reușești deloc să fii pragmatic. Prea multe planuri idealiste. Vei fi dezamăgit de un prieten apropiat.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Ai parte de un surplus financiar de care aveai nevoie cu disperare. Ești prie-tenos și oferi ajutor fără să aștepți nimic în schimb, însă adevăratele sentimente vor sta ascunse.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Unul din planuri prinde contur, ceea ce îți dă mai multă încredere și te face să vezi viața într-o notă optimistă. Bună înțelegere cu familia, iar relația cu iubitul sau iubita se consolidează peste așteptări.
Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Ești plictisit și nu știi de ce, nu ai chef de nimic. Ai tendința să te cerți cu toată lumea. Mai multă odihnă se impune.
Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Primești un cadou neașteptat de la o persoană cunoscută recent. Întâmplarea poate naște tensiuni în cuplu. Jobul te motivează, iar cu situația financiară stai bine.
Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Reac-ționezi cam agresiv la fiecare lucru care te supără. Fii mai calm. Este posibil să pierzi o sumă importantă de bani. Din fericire, relația de cuplu merge ca pe roate.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Te simți extrem de vulnerabil, ți-ai dori mai multă siguranță în viața ta. Încearcă să ceri ajutorul celor din jur, deoarece sunt șanse mici să primești un refuz. La jumătatea săptămânii ai parte de o mare bucurie.
Pești (19 februarie - 20 martie): Apar câteva încurcături de ordin sentimental. Nu te pripi să îl acuzi pe celălalt, mai bine recunoaște-ți vina. Ai parte de un tonus bun. Nu uita că ai nevoie de odihnă și relaxare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Fun : Recomandări haioase pentru interviu
Vineri, 04 Februarie 2011
Stire din Fun : Din caietul grefierului
Joi, 03 Februarie 2011
Stire din Fun : Ce îi enervează pe bărbați?
Pagina a fost generata in 1.59 secunde