HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

292
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1607345342.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești invitat în centrul atenției, pentru a te bucura de aprecieri, laude și un bun renume. Sigur că asta înseamnă și mai multă muncă, dar e un lucru bun pentru tine.

Taur: Vei avea timpul necesar pentru a te ocupa de treburile urgente, fără să îi refuzi pe cei dragi. Solicitările lor au un scop nobil, pe care îl vei descoperi ușor.

Gemeni: Poți ajunge la o stare de oboseală accentuată din cauza poverilor pe care le duci pe umeri, reale sau închipuite. Ai nevoie de o altă abordare, mai constructivă.

Rac: Există destule întârzieri în treburile importante, dar ar fi bine să te întrebi dacă îți folosește la ceva să le contorizezi. Ar fi mai sănătos să cauți soluții.

Leu: Ești prins în propriile gânduri, care mai de care mai pesimiste, dar tot tu va trebui să găsești calea pentru a ieși din această negură.

Fecioară: Poate că vei găsi, fără să cauți prea mult, motive de iritare, neîmpliniri de care să te plângi sau din cauza cărora să le adresezi reproșuri celor din familie.

Balanţă: Ar fi bine să nu te lași în voia frământărilor obișnuite, ca să nu te obosești degeaba și când vei avea nevoie de energie ca să acționezi, să nu mai poți face mare lucru.

Scorpion: Pot să apară noi motive de nemulțumire, dar nu sunt nici noi și nici speciale. Dacă vei dori să faci efortul de a le ignora, vei reuși să te ții departe de supărări inutile.

Săgetător: Ai multe de spus, dar le ții în tine și nu e bine deloc pentru că, la un moment dat, vei răbufni și n-o să-ți placă nici ție ce vei auzi.

Capricorn: Te grăbești cu gândurile negre, de parcă te-ar ajuta cu ceva. Ar fi de ajuns să nu le lași să te influențeze prea mult, ca să te poți ocupa de treburile urgente, să ai chef de treabă.

Vărsător: E ceva care te irită permanent și este inutil să cauți cauza. Motivele sunt multe și ți-a luat ceva timp ca să le aduni. Mai bine faci efortul de a-ți schimba starea.

Peşti: Ai nevoie de liniște, de odihnă activă, dar și de ceva care să te inspire. Atmosfera e cam rece în prima parte a zilei, dar va deveni mai dinamică în a doua parte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2020
Stire din Fun : Ce-i aia brânză Roquefort?
Marţi, 08 Decembrie 2020
Stire din Fun : Cum să devii pompier
Marţi, 08 Decembrie 2020
Stire din Fun : Staţi puţin!
Marţi, 08 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Fugăreală la casa de nebuni
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Cum o să vă descurcaţi?
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Discuţii cu portarul…
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 07 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Un român, un ţigan şi un ungur pescuiesc
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Doi cerșetori
Duminică, 06 Decembrie 2020
Stire din Fun : Evreul în Rai
Pagina a fost generata in 0.8533 secunde