HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

256
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop1608039821-1609086760.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mai mulți ași în mânecă și așa te și simți, norocos și răsfățat de soartă. Acum închizi mai multe capitole, unele mai triste, altele, mai vesele, ca să poți deschide altele, noi.

Taur: Faci legături foarte utile și interesante între informațiile acumulate, experiențele trăite și ajungi la concluzii inteligente, care te vor ajuta mult de acum înainte.

Gemeni: Ai prieteni buni și vei avea ocazia să vezi acest lucru astăzi. Tu ai de făcut un singur lucru, să fii sincer pentru că numai așa te vei simți liber și vei fi autentic în orice situație.

Rac: Poți percepe ziua de astăzi ca pe un dar și nu ai greși deloc. Vei avea ocazia nu doar să înțelegi mai mult și mai multe ci și să dai uitării nemulțumiri pe care le păstrai degeaba.

Leu: Aspirațiile tale sunt realizabile, mai ales cele de pe plan profesional, dar astăzi vei avea ocazia să vezi că ai nevoie de altceva, mai important și mai urgent de rezolvat.

Fecioară: Ți-ar sta foarte bine astăzi în postura bunului sfătuitor care încearcă, pe măsura puterilor lui, să schimbe modul în care văd viața cei din jur, pentru a-i ajuta să fie mai senini.

Balanţă: Ești protejat de prezența generoasă a unor spirite luminoase care te inspiră să privești cu optimism viața și să aspiri la lucruri bune pentru tine și cei prezenți în viața ta.

Scorpion: Este o zi a așezării, a unor concluzii care îți vor fi de mare folos pe viitor. Acum ai ocazia să observi corect și să selectezi ce este necesar și ce nu din tot ce ai planificat.

Săgetător: Pentru tine a venit momentul să îți rezervi un interval de timp mai generos pentru a evalua ultimele evenimente și mai ales contribuția ta la un eșec sau la o reușită.

Capricorn: Sentimentele sunt mai stabile, la fel și modul în care apreciezi rezultatele obținute la serviciu și pe cei care te-au ajutat să le obții. Este o zi bună pentru concluzii mature.

Vărsător: Ești capabil nu doar să aduci liniște și echilibru în viața celor din jur ci și să îți recapeți liniștea tulburată de atâtea și atâtea nemulțumiri care nu îți sunt de nici un folos.

Peşti: Ai ocazia să îți pui ordine în gânduri și să renunți la dorințele care ți-au făcut mult rău în ultima perioadă. Numai de tine depinde să și repari răul trăit, atât cât este posibil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Decembrie 2020
Stire din Fun : Părerea femeilor despre bărbaţi
Luni, 28 Decembrie 2020
Stire din Fun : Aşa stă treaba cu femeile!
Luni, 28 Decembrie 2020
Stire din Fun : Clasificare IT a femeilor
Luni, 28 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Fun : Virus periculos
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Fun : Vulpoiul, rățoiul şi ursul în avion
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Fun : Soluție pentru emigranți
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 25 Decembrie 2020
Stire din Fun : Mesaje de Crăciun pentru cei dragi
Miercuri, 23 Decembrie 2020
Stire din Fun : Propuneri pentru creșterea valorii leului
Pagina a fost generata in 1.8331 secunde