HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

324
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1621522520.jpg

Articole recomandate

Berbec: Primii fiori ai unei noi idile încep să îţi dea peste cap toate planurile. Nu reuşeşti să te concentrezi şi nici nu ştii ce remediu ai putea avea. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ.

Taur: Încrederea în persoana iubită îţi este greu zdruncinată de o decizie luată fără aprobarea ta. Concluzionezi că părerea ta nu mai contează ca altădată, motiv pentru care te superi teribil.

Gemeni: Încercările tale de a-ţi crea un spaţiu mai mare la locul de muncă aduc nemulţumirile colegilor, care se simt lăsaţi la urmă. Ar fi trebuit să le ceri şi lor părerea înainte de a lua decizii de capul tău.

Rac: Sănătatea ta este bună, iar acest lucru te bucură nespus. Decizi să răspândeşti peste tot micile tale secrete pentru un stil de viaţă sănătos, iar cei cu care intri în contact vor fi bucuroşi să te asculte.

Leu: Pui mare accent pe deciziile pe care le iei, pentru că te temi de un eşec. Să ştii că un pas în spate nu este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla. Fii mai relaxat!

Fecioară: Te complaci într-o situaţie care, cu excepţia stării de confort, nu îţi aduce absolut nimic. Nu uita că, deşi eşti într-o relaţie, trebuie să creşti individual şi să-ţi dezvolţi abilităţile.

Balanţă: Modelul celor din jur devine sursa supremă de inspiraţie pentru tine. Reuşeşti să colectezi într-un timp relativ scurt datele de care ai nevoie pentru a face o schimbare substanţială.

Scorpion: Învaţă că trebuie să mai laşi de la tine într-o relaţie. Ai mare nevoie de sfaturile celor din jur, dar orgoliul tău nu te lasă deloc să le primeşti. Nemulţumirile tale sunt infinite. În final, vei reuşi să treci cu bine peste tot.

Săgetător: Mult timp nu va mai trece şi vestea mult aşteptată va ajunge la urechile tale. Şi va avea exact esenţa la care sperai. Aşadar, nu vei mai avea niciun motiv să te plângi că ţie nu-ţi ies lucrurile aşa cum speri.

Capricorn: Deja visezi la vacanţă, dar mai ai multe de rezolvat până să poţi pleca departe, să uiţi de tot. Nu uita că trebuie să termini proiectele înainte de a pleca.

Vărsător: Veştile bune vin rând pe rând şi te bucuri de viaţă mai mult ca oricând. Ai toate motivele să fii fericit, mai ales că cei din jur îţi apreciază fiecare decizie pe care o iei, având în vedere că tot ce faci tu este şi în favoarea lor.

Peşti: A nu da un răspuns clar la întrebările celor pe care îi critici nu îţi stă în fire. Aşadar, nu încălca regula şi explică ce se întâmplă de fapt de eşti nemulţumit de cei cu care lucrezi. Au dreptul să ştie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Mai 2021
Stire din Fun : În Rusia nu avem negri!
Vineri, 21 Mai 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 20 Mai 2021
Stire din Fun : Blondele din autobuz
Joi, 20 Mai 2021
Stire din Fun : Propunere indecentă!
Joi, 20 Mai 2021
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 19 Mai 2021
Stire din Fun : Situație într-un avion
Miercuri, 19 Mai 2021
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Miercuri, 19 Mai 2021
Stire din Fun : Propuneri de milioane
Pagina a fost generata in 0.7693 secunde