HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

542
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1646664509.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mari speranţe că urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar. Lucrezi mult, iar roadele muncii tale se vor vedea cât de curând.

Taur: Sănătatea îţi dă semne că ceva se petrece în corpul tău. Nu este vorba despre probleme majore, dar indicat ar fi să previi decât să te chinui ulterior să tratezi.

Gemeni: Marea ta calitate este că eşti om de bază. Oricine apelează la tine ştie că nu dai greş şi, mai mult decât atât, rezolvi situaţia cât ai clipi. Mare atenţie la epuizarea care se va instala.

Rac: Ai nevoie de ajutor specializat, pentru că singur nu reuşeşti să duci la bun sfârşit toate sarcinile care te acaparează. Eşti norocos că lucrezi alături de oameni săritori, gata să fie acolo pentru tine.

Leu: Te confrunţi cu perioade în care vrei să ai alături toţi prietenii, dar şi cu etape în care nu doreşti să vezi pe nimeni. Se întâmplă ceva cu tine la nivel emoţional şi trebuie să iei problema de la rădăcină, ca să o poţi rezolva.

Fecioară: Ai încredere mult prea oarbă în oameni, motiv pentru care, de cele mai multe ori, ai şi de suferit. În timp, te vei obişnui să spui nu şi să eviţi persoanele care te încarcă negativ.

Balanţă: Există un echilibru perfect în univers. Aşadar, dacă săptămâna trecută lucrurile nu prea au mers ca unse, iată că vremea bună a venit şi pentru tine. Se anunţă un succes de zile mari.

Scorpion: Există motivaţia de a face lucrurile cum trebuie, însă echipa cu care lucrezi te trage în jos. Indicat este să schimbi mediul, ca să îţi schimbi şansele de a avea succes.

Săgetător: Nemulţumitului i se ia darul, spune o vorbă din popor. Nu de multe ori ai făcut nazuri atunci când cei din jur erau darnici cu tine, iar acum nu înţelegi de ce nu mai primeşti nici măcar o vorbă bună de la prieteni.

Capricorn: O sumă de bani va intra în contul tău, iar bucuria va fi nespus de mare. Ai planuri mari de investiţii, vrei să faci modificări prin casă şi iată că vei reuşi cu brio.

Vărsător: Munceşti mai mult ca niciodată, pentru că îţi doreşti să investeşti într-o afacere. În primă fază, lucrurile vor merge perfect, apoi te vei bloca. Dar situaţia se va redresa imediat.

Peşti: În mijlocul naturii te simţi cel mai bine. Preferi să laşi deoparte televizor, telefon şi orice altă tentaţie de acest gen şi să faci mişcare pentru sănătatea ta fizică şi emoţională. Este o alegere foarte bună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 07 Martie 2022
Stire din Fun : Femeile sunt greu de înţeles
Luni, 07 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 06 Martie 2022
Stire din Fun : A murit pisica!
Pagina a fost generata in 1.6751 secunde