HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

383
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1647008671.jpg

Articole recomandate

Berbec: Minciuna are picioare scurte, aşa că mai bine treci la adevăr. Stai liniştit, nu doare. Oamenii cunosc întotdeauna adevărul, doar că le este frică să recunoască. Fii tu cel mai curajos şi nu te teme de nimic.

Taur: Mişcarea este viaţă, iar tu ai descoperit asta pe pielea ta. Faci sport pentru sănătate şi rezultatele sunt remarcabile. Ar fi bine să îi înveţi şi pe cei din jur despre beneficiiile unui stil de viaţă sănătos.

Gemeni: Pari mult mai înţelept decât eşti, pentru că ţi-ai dezvoltat un simţ al umorului de care se îndrăgostesc toţi cei cu care intri în contact. Acest aspect te va ajuta şi la job, dar şi în viaţa de zi cu zi.

Rac: Frica este doar în mintea ta. Îţi faci scenarii multiple care nici măcar nu au legătură cu realitatea. Mai bine te focusezi pe lucrurile frumoase şi laşi deoparte criticile şi negativismul.

Leu: Ai momente în care simţi că nu mai poţi şi devii irascibil şi enervant. Cei din jur nu cunosc contextul, motiv pentru care rişti să fii judecat. Mai bine vei spune adevărul şi toată lumea te va înţelege.

Fecioară: Bucuria de pe chipul tău este contagioasă. Faci tu ce faci şi aduci energie bună în viaţa oamenilor. Eşti o comoară la casa omului.

Balanţă: Este inevitabil să nu obţii o finanţare pentru proiectul tău atât timp cât eşti consecvent şi muncitor. Iar superiorii tăi cunosc aceste aspecte şi le vor folosi în favoarea ta.

Scorpion: Provoci suferinţă intenţionat şi nu conştientizezi că totul se va întoarce. Priveşte la viaţa ta şi identifică ce anume nu merge cum trebuie. Dacă vei rezolva, totul se va lumina.

Săgetător: Dreptatea este pentru tine cheia fericirii în viaţă. Deşi în ultimul timp ai avut de suferit din cauza aceasta, nu te-ai dat bătut. Eşti etalon pentru mulţi oameni care te cunosc.

Capricorn: Încăpăţânarea ta nu are limite, motiv pentru care cei din jur te vor cataloga drept arogant. De aici şi până la a fi respins din grupul de prieteni din care faci parte mai este doar un pas. Ai grijă ce sentimente provoci.

Vărsător: Sănătatea este primordială, dar tu uiţi acest aspect. Până nu te vei simţi rău nu vei lua în calcul grija faţă de propria persoană. Mare atenţie la detalii de acest tip.

Peşti: Nimic nu este mai important decât un sfârşit de săptămână liniştit, alături de prieteni şi familie. Aşa îţi vei reîncărca bateriile şi te vei pregăti pentru o săptămână de foc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 13 Martie 2022
Stire din Fun : Polițistul în acțiune
Duminică, 13 Martie 2022
Stire din Fun : Logica diferitelor popoare
Duminică, 13 Martie 2022
Stire din Fun : Relaţia omului cu banii
Duminică, 13 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 11 Martie 2022
Stire din Fun : Soţul gelos şi soţia deşteaptă
Vineri, 11 Martie 2022
Stire din Fun : Tratament pentru soţ
Vineri, 11 Martie 2022
Stire din Fun : Antreprenor de mic
Vineri, 11 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 11 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 1.5913 secunde