HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

299
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1647454441.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nici nu mai ştii de cât timp nu te-ai mai distrat cu prietenii. Astfel, iei decizia să vă strângeţi toţi într-un loc frumos şi vă faceţi de cap. Mare atenţie la oboseala care se va acumula.

Taur: Ai rămas în urmă cu plata datoriilor şi acest lucru creează o stare de nelinişte la nivelul familiei. Trebuie să munceşti mai mult sau mai eficient ca să faci rost de bani. Nu este imposibil, trebuie doar să vrei.

Gemeni: Împrumuţi pe cineva cu bani şi afli mai târziu că exact acea persoană lansează tot soiul de zvonuri false despre tine. Nu îţi place bârfa, motiv pentru care decizi să discuţi faţă în faţă despre nemulţumirile tale.

Rac: Te simţi împlinit şi reuşeşti să te împarţi în toate direcţiile. Petreci timp şi cu familia, îţi îndeplineşti şi sarcinile de serviciu, iar zâmbetul de pe chip este prezent tot timpul. Traversezi o perioadă bună!

Leu: Norocul dă peste tine şi ai sentimentul că nimic nu te mai poate opri din loc. Ai prins gustul succesului şi mergi înainte orice ar fi. Vor veni satisfacţii pe măsură.

Fecioară: Ai la îndemână toate cele necesare pentru ca munca să îţi fie uşurată. Nu ai idee foarte mare despre ce urmează să faci, dar simplul fapt că ai iniţiativă şi viziune bună te va ajuta în viaţă.

Balanţă: Încerci să aduci împăcare în sufletul unui om care se simte trădat. Şi bine faci! Întotdeauna, în astfel de situaţii, cel mai bun ajutor este o vorbă bună şi încurajatoare.

Scorpion: Nu ai mulţi bani la dispoziţie, dar te descurci de minune în toate situaţiile vieţii. Eşti un exemplu de om care trăieşte minimalist şi totuşi este fericit cu strictul necesar.

Săgetător: Faci zi de zi fapte bune şi ai sentimentul că cei din jur încep să profite de bunătatea ta. Poate că ar trebui să discerni un pic situaţiile când chiar merită să dai şi haina de pe tine.

Capricorn: Sănătatea şi starea ta de bine sunt influenţate de o veste nu tocmai bună primită de la rude. Relaxează-te şi respiră adânc până să apuci să acţionezi emoţional. Va fi totul bine!

Vărsător: Nimeni nu este mai presus de lege şi acest aspect ar trebui să te întărească pentru a lupta cum se cuvine cu nedreptatea. Vei face mult bine dacă vei continua activităţile de acest gen.

Peşti: Se anunţă o perioadă încărcată din punct de vedere al serviciului, dar faci faţă cu brio unor situaţii neprevăzute. Ai un talent aparte, care te va ajuta în tot ce îţi propui. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : Ce înseamnă să evoluezi
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : Bulă îşi face fermă
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 16 Martie 2022
Stire din Fun : Cei mai neisprăviţi agenţi secreţi
Miercuri, 16 Martie 2022
Stire din Fun : Aşa arată inteligenţa animalelor
Miercuri, 16 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 16 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 15 Martie 2022
Stire din Fun : Poftă de roşu
Pagina a fost generata in 1.4058 secunde