HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

373
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1647542743.jpg

Articole recomandate

Berbec: Eşti într-un impas şi nu reuşeşti să găseşti calea de ieşire. Poate că ar trebui să ceri în jur sfaturi, pentru că oamenii sunt sursă inepuizabilă de ajutor. Trebuie doar să ai curaj să ceri.

Taur: Nu te mai enerva din orice nimic pentru că nu este bine nici pentru sănătatea ta, dar nici pentru liniştea familiei. Lasă la uşă problemele de la serviciu şi pune-ţi masca de om fericit, măcar de dragul copiilor.

Gemeni: Primeşti câteva sfaturi de viaţă de la un om mai în vârstă. Poveţele acestea te cam pun pe gânduri şi decizi să afli cine eşti tu în viaţa ta şi ce scop ai în lumea asta. Vei primi răspunsuri foarte sincere şi va urma un drum al schimbării radicale.

Rac: Dacă ai spus un lucru, încearcă să te şi ţii de cuvânt. Nu există nimic mai urât pe lume decât să nu îţi onorezi promisiunea. Fii onest dacă vrei să câştigi lângă tine oameni de calitate, cu aceleaşi valori precum ale tale.

Leu: Nimic nu te poate convinge să pleci de la jobul care nu te mai face fericit. Ai o listă interminabilă de preconcepţii cu care lupţi şi lupţi, dar fără un rezultat concret. Analizează mai bine şi găseşte rădăcina problemei.

Fecioară: Nimic din ce înseamnă răutate nu se regăseşte la tine. Eşti un exemplu demn de urmat, pentru că disponibilitatea ta de a-i ajuta pe cei din jur creşte de la o zi la alta. Ai putea chiar să predai lecţii în acest sens.

Balanţă: Urmează să primeşti o sumă consistentă de bani şi vrei să investeşti în educaţie. Este o decizie foarte bună, trebuie doar să ai grijă la cheltuieli, ca să nu te îndatorezi cum ai făcut în trecut.

Scorpion: Micile secrete pe care le ai cu cea mai bună prietenă ajung să fie motiv de discuţii în grupul din care faceţi parte. Se vede din depărtare că puneţi ceva la cale, aşadar ar fi indicat să rezolvaţi cumva problema puţin mai discret.

Săgetător: Eşti pe punctul de a semna un act foarte important, dar îţi iei timp pentru a cugeta dacă faci o alegere bună. Nimic nu te poate întoarce din drum dacă chiar îţi doreşti ceva cu ardoare.

Capricorn: Din toate punctele de vedere eşti un om apreciat şi iubit. Ai şi tu momente în care îţi pierzi răbdarea, dar acestea sunt foarte puţine. Câteva exerciţii de relaxare sau o respiraţie mai bună te-ar ajuta în acest sens.

Vărsător: Nimic, dar nimic nu te mai poate întoarce din drum. Faci faţă oricărei provocări şi te menţii pe linia de plutire chiar şi atunci când crezi că nu mai poţi. Traversezi o perioadă minunată.

Peşti: Viaţa ta este un spectacol, menit să bucure oamenii din jur. Îţi place să ajuţi, eşti în centrul atenţiei şi dai sfaturi care mai de care mai utile. Împrăştii o energie debordantă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Martie 2022
Stire din Fun : Ce faci când te înşală soţia
Vineri, 18 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : Ce înseamnă să evoluezi
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : Bulă îşi face fermă
Joi, 17 Martie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 16 Martie 2022
Stire din Fun : Cei mai neisprăviţi agenţi secreţi
Pagina a fost generata in 1.2315 secunde