HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

322
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1648042442.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu e nimic mai interesant decât să priveşti doi oameni într-o discuţie constructivă. Tu eşti mereu unul dintre ei, iar subiectele pe care le abordezi sunt de interes, astfel că mereu strângi în jur mulţimi.

Taur: Iei o decizie de ultim moment care îţi va schimba viaţa, motiv pentru care bucuria este la ea acasă. Faci front comun cu nişte prieteni care au idei bune şi puneţi la cale o afacere de mare succes.

Gemeni: Atunci când nu placi pe cineva ai tendinţa de a critica excesiv comportamentele care duc cu gândul la acel om. Ai mare grijă, căci într-un final cineva îşi va da seama şi vei avea de suferit.

Rac: Ai lacrimi în ochi atunci când vorbeşti despre familie şi cel mai mult apreciezi timpul petrecut cu cei dragi. Nemulţumirea ta vine din faptul că petreci prea puţin timp acasă şi vrei să schimbi radical acest aspect.

Leu: Nu există nu se poate. Cu această deviză te trezeşti, iar ziua ta este infinit mai bună când foloseşti autosugestia. Nu există situaţie din care să nu poţi să ieşi, pentru că eşti un descurcăreţ incurabil.

Fecioară: Nu îţi place să ceri ajutor, dar profiţi din plin de posibilitatea de a rezolva singur treburile casei. Însă, vei observa că uneori nu vei face faţă şi vei fi nevoit să apelezi le cei care sunt pricepuţi.

Balanţă: Ai bifat cheltuieli mult prea mari în ultima perioadă de timp şi decizi că a venit momentul să spui stop. Poate că un pic de cumpătare nu strică, e adevărat, dar nici abţinerea nu este o soluţie pe termen lung.

Scorpion: Minciuna are picioare scurte, iar adevărul este eliberator. Ia-ţi inima în dinţi şi discută despre tot ce te doare, astfel încât să nu fii nevoit să găseşti scuze impertinente.

Săgetător: Faci planuri pentru o escapadă şi speri din suflet că nimic nu îţi va strica voia bună. Chiar se anunţă o perioadă înfloritoare şi nimic nu îţi va sta în cale.

Capricorn: Te distrezi poate mult prea mult şi nu mai iei în serios serviciul. Apar probleme cărora nu ştii să le faci faţă şi intri într-o panică de zile mari. Fii mai cu picioarele pe pământ.

Vărsător: Nu există om care să fi apelat la tine şi să nu fi fost ajutat. Eşti acel gen de persoană care sare mereu pentru a-i ajuta pe cei din jur. Mai mult, nu ceri nimic în schimb. Ai grijă să nu fii catalogat drept fals.

Peşti: Există multe lucruri pe lume pe care nu le poţi suporta, iar obrăznicia este unul dintre ele. Faci tu ce faci şi dai numai de persoane care te supără. Mare grijă la reacţiile pe care le ai faţă de asftel de oameni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Noul Cod Rutier, varianta pentru femei
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Cum să ceri o mărire de salariu
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Maria, la doctor
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 23 Martie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : În Bulgaria, la all inclusive
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : Blonda, mare mecanic auto
Luni, 21 Martie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cununile succesului
Duminică, 20 Martie 2022
Stire din Fun : Cine face business mai bine?
Pagina a fost generata in 0.648 secunde