HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

344
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1650306611.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te împarţi între mai multe sarcini şi ai tendinţa de a le executa superficial. Unele dintre ele ar putea degenera în reproşuri din partea şefilor sau membrilor familiei. Nu puteţi împăca pe toată lumea.

Taur: Sinceritatea îţi va aduce rezolvarea unei confruntări pe plan profesional. În privinţa banilor, ştii unde să apelezi dacă ai nevoie. În ceea ce priveşte planificarea unor călătorii în străinătate, ai mare grijă la detalii.

Gemeni: Nimic nu te opreşte să îţi spui părerea într-o chestiune profesională; chiar dacă vei întâlni rezistenţă, colegii vor remarca al tău curaj. În schimb, partenerul de viaţă este mai amabil ca de obicei!

Rac: Astăzi ai putea primi o sesizare de plată. Chiar dacă resursele tale sunt limitate în această perioadă, se recomandă să o onorezi la termen, pentru a nu avea probleme mai târziu.

Leu: Ţi se oferă o colaborare, dar va trebui să te gândeşti de două ori înainte de a accepta. Ai destul de multe de rezolvat şi te simţi epuizat. Eforturile tale vor avea rezultate foarte bune.

Fecioară: Partenerul de viaţă este deosebit de pretenţios, în această zi. Orice ai face, nu îi poţi intra în graţii. Îi poţi acorda câteva momente de linişte pentru a deveni mai cooperant.

Balanţă: Nu solicita de la cunoscuţi pretenţiile pe care le ai de la propria persoană. S-ar putea să fie prea mult pentru unii care te vor considera o persoană fără compasiune, ceea ce nu este adevărat.

Scorpion: Este posibil să doreşti să începi o dietă nouă. Te preocupă imaginea mai mult ca de obicei. Te-ai gândit că poate ai prea mult timp liber? Puteţi profita de aceasta împăcând utilul cu plăcutul, proces la care te pricepi în mod deosebit.

Săgetător: Îţi poţi rezolva problemele contractuale de la locul de muncă, să rediscuţi aspecte de care nu eşti pe deplin mulţumit. Este posibil să primeşti o sumă de bani considerabilă de la un prieten.

Capricorn: Este timpul să negociezi o mărire de salariu. Chiar dacă ai considerat potrivit să stai în umbră până acum, trebuie să ţi se recunoască eforturile profesionale. Găseşte-ţi curajul şi argumentează.

Vărsător: Te gândeşti la acţiuni din viitor pe care nu le poţi controla acum. Se recomandă să rămâi la faptele planificate în prezent. Partenerul nu este încântat, pentru că nu-i acorzi destul timp.

Peşti: Colaborezi cu persoane exigente, care solicită multă atenţie şi timp din partea ta. Dacă nu îţi urmăreşti interesele, aceste cereri vor avea impact emoţional asupra ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Un alt fel de meditaţii la mate
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Două blonde, critice de film
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cum stă treaba la bătrâneţe
Marţi, 19 Aprilie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Copilul are dreptate
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cu nervii la pământ
Luni, 18 Aprilie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Aprilie 2022
Stire din Fun : Mecanicul auto şi Sfântul Petru
Duminică, 17 Aprilie 2022
Stire din Fun : Cu cine te poate înșela soţia?
Pagina a fost generata in 0.6941 secunde