HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

306
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1660064464.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de un moment de meditaţie înainte de a spune ceea ce gândești, ca să nu provoci neînțelegeri. Deși nu îți lipsește curajul, astăzi poți fi tentat să devii superficial şi certăreţ.

Taur: Sigur că ai destule pe cap, dar poate și cei care te nemulțumesc au la fel de multe și de aceea nu răspund la apelurile tale așa cum ți-ai dori. Ai mai multă răbdare.

Gemeni: Orice fărâmă de bunăvoință de care vei da dovadă față de cei din anturaj poate duce la rezultate spectaculoase, unele la care nici nu sperai.

Rac: Dialogurile cu cei din anturajul apropiat nu se derulează așa cum sperai și tocmai de aceea ar fi mai bine să lași aceste discuții pe altă dată și să uiți de reproșuri.

Leu: Ai o mare responsabilitate față de cei care îți urmăresc activitatea și ar bine să fii conștient de asta, înainte să fii surprins de consecințe.

Fecioară: Ai cel puțin un bun sfătuitor în preajmă și ar fi bine să apelezi la ajutorul acestuia, mai ales dacă simți că situațiile pe care le trăiești nu mai au niciun înțeles.

Balanță: Înțelegi mai bine care îți sunt locul și rolul în grupul din care faci parte, fie la serviciu, fie în familie. Așa vei reuși să te integrezi mai bine.

Scorpion: Ar fi de dorit să temperezi și pornirea spre ceartă, dar și pe cea care te îndeamnă să dai înapoi prea mult, atunci când situația devine tensionată.

Săgetător: Ai nevoie de toată puterea de concentrare de care ești în stare pentru a rezolva ceea ce ți-ai propus; de realizări suplimentare nu poate fi vorba astăzi.

Capricorn: Ai nevoie de o preocupare constantă, dar constructivă pentru starea de sănătate. Este necesar să eviți exagerările de orice fel, inclusiv cele legate de alimentație.

Vărsător: Sunt destule elemente care pot trezi în tine simțul special al armoniei, de data aceasta, pentru a protesta împotriva celor care te supără.

Pești: S-ar putea să observi mai mult agitația la care ești predispus astăzi și să neglijezi nevoia de echilibru pe care nu o resimți la fel de acut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 August 2022
Stire din Fun : Răzbunarea infidelului
Miercuri, 10 August 2022
Stire din Fun : Marea întâlnire cu mama soacră
Miercuri, 10 August 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 09 August 2022
Stire din Fun : Bulă are bicicletă nouă
Marţi, 09 August 2022
Stire din Fun : Turistul nemulţumit
Marţi, 09 August 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 09 August 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 08 August 2022
Stire din Fun : La o lună după ceartă
Luni, 08 August 2022
Stire din Fun : Yoga şi manichiura unei blonde
Pagina a fost generata in 1.1448 secunde