HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

313
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1660671320.jpg

Articole recomandate

Berbec: Fără prea multe bătăi de cap, faci multe concesii când vine vorba despre un membru mai în vârstă din familie, însă și răbdarea ta are o limită. Înfuriat peste măsură, ajungi să spui ceea ce nu ar trebui.

Taur: Treci printr-un moment dificil. Familia are nevoie de sprijin moral și tu nu prea te pricepi astăzi la astfel de lucruri. Nu e de mirare că în ultima vreme te cam ocolesc toți cei care au probleme, pentru că le adâncești grijile.

Gemeni: Tu pui mare accent pe sentimente și de aceea nu înțelegi reacția persoanei iubite în momentul în care constată că vă lipsesc multe lucruri materiale. Poate ar trebui să regândeşti situaţia.

Rac: Stai departe de agitația prietenilor și preferi o zi de liniște în care să te concentrezi pe tot ce înseamnă introspecție. Din când în când, familia îți mai tulbură liniștea cu probleme legate de locuință, dar per total, nimic serios.

Leu: Treci printr-un moment destul de greu și cauți idei la cei mai în vârstă. Primești sfaturi din toate părțile și rămâne la latitudinea ta să alegi ce crezi că ar fi bine pentru tine.

Fecioară: Ai senzația că numai tu mergi pe un drum greșit, în timp ce prietenii și-au găsit propriul drum și chiar o duc foarte bine. Mai bine ai încerca să te adaptezi situației pe care tu însuți ai creat-o.

Balanță: Stai în umbră și îi observi pe cei din jur pentru a vedea dacă nu cumva ai putea învăța câte ceva de la ei. Totuși, caută o rețetă a succesului doar a ta, care să funcționeze indiferent de situație.

Scorpion: Regreți acum unele decizii din trecut și îți imaginezi cum ar fi fost dacă ai fi luat decizia potrivită. Din păcate, trecutul nu îl mai poți întoarce și tocmai de aceea este bine să treci peste.

Săgetător: Ești la începutul unui drum important și, pentru că nu ai încredere în forțele tale, vezi în jur doar obstacole. Unii îți laudă ideile și te invidiază pe ascuns, deși tu simți că ești urmărit din toate direcțiile.

Capricorn: Treci prin niște momente grele la locul de muncă, pentru că ești acuzat de niște lucruri pe care nu le-ai făcut. Ești luat prin surprindere și nu știi ce să spui în fața vorbelor superiorilor.

Vărsător: Astăzi, este necesar să asculți ceea ce au alții de spus, pentru că inteligența colectivă te va ajuta să vezi lucrurile într-o altă lumină. Soluțiile apar ca din senin.

Pești: Ai senzația că orice spui astăzi este înțeles greșit și nu ești departe de adevăr. Te ferești să mai deschizi gura. Nu este o idee bună, mai ales dacă sfaturile tale sunt soluția salvatoare pentru cineva care chiar are nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 August 2022
Stire din Fun : Aşa îşi planifică femeile banii
Miercuri, 17 August 2022
Stire din Fun : Şoferiţa buclucaşă!
Miercuri, 17 August 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 16 August 2022
Stire din Fun : A dat de greu!
Marţi, 16 August 2022
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 16 August 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Situație într-un avion
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Propuneri de milioane
Pagina a fost generata in 0.4338 secunde