HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI

296
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI - logohoroscop-1664384931.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi o alegere inspirată. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Taur: Pe plan financiar începe să vă urmărească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră.

Gemeni: Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiază împreună. Comunicarea este excelentă.

Rac: Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă spune câteva secrete în domeniul afacerilor.

Leu: Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Această zi va fi cu mult mai diferită decât celelalte.

Fecioară: La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Este bine atâta timp cât sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Balanţă: Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi afaceri. Vă sfătuim să daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Chiar dacă acum totul pare perfect, nu este chiar aşa.

Scorpion: Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale.

Săgetător: Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi.

Capricorn: După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă mare de bani, probabil o moştenire. Vă recomandăm să vă păstraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii.

Vărsător: Nu este exclus să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe. Ar fi bine să plecaţi urechea la sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Peşti: Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : La muncă cu studii superioare
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Blonda şi serviciul
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Un român şi un ungur, în tren
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : Discuţie cu paznicul unui muzeu
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bulă vorbeşte despre meseria tatălui său
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI
Marţi, 27 Septembrie 2022
Stire din Fun : Aşa funcţionează treaba cu taxele
Marţi, 27 Septembrie 2022
Stire din Fun : Când nu ştii să minţi până la capăt
Pagina a fost generata in 0.2013 secunde