HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI

566
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI - logohoroscop-1677610081.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești înclinat să te cerți cu membrii familiei din cauza viziunilor voastre diferite asupra unor chestiuni importante legate de domiciliu. Nu este cazul să pui accent pe nemulțumiri astăzi.

Taur: Discuțiile în contradictoriu cu persoanele din jurul tău sunt posibile astăzi din cauza iritării care nu îți mai dă pace. Parcă nimic din ceea ce faci nu îți este pe plac și tot visezi la vacanță.

Gemeni: Judeci extrem de aspru o greșeală făcută de un coleg de muncă. Culmea este că pe tine nu te afectează direct și totuși tu ești cel mai virulent.

Rac: Nici la muncă și nici acasă nu ești dispus să faci vreun compromis de dragul cuiva. Cum vezi o greșeală o sancționezi și împarți dreptatea în toate părțile.

Leu: Nu ești chiar în cea mai bună formă fizică și ești nevoit să faci foarte multe drumuri în interes personal. Pe lângă oboseală mai este vorba și despre banii pe care îi cheltuiești.

Fecioară: O persoană pe care abia ai cunoscut-o nu îți inspiră foarte multă încredere și din acest motiv te cam ferești să îi spui lucruri importante. Te întrebi în sinea ta dacă nu cumva este inutil a relaționa cu cei în care nu ai încredere.

Balanță: Amabilitatea cu care îi tratezi pe cei din jur îi uimește pe colegii de birou care te știu destul de retras și puțin dornic de a socializa când ai mult de lucru.

Scorpion: Nu este de ajuns doar să visezi frumos și să speri că un vis se va realiza, mai trebuie și să muncești pentru a obține rezultatele dorite. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le dorești.

Săgetător: Îți faci tot felul de griji nejustificate cu privire la un eveniment care are loc în curând. Deși ai avut grijă să pregătești totul ca la carte, îți este teamă ca nu cumva să fi uitat un aspect important.

Capricorn: Răbdarea ta are o limită, iar astăzi o cam atinge un coleg de muncă pentru că în loc să te ajute să termini sarcinile îți tot pune bețe în roate.

Vărsător: Ești tot mai pretențios când vine vorba despre un posibil partener, așa că oricine încearcă să se apropie de tine astăzi trebuie să treacă prin niște probe destul de dificile.

Pești: În ultima vreme nu prea ai mai avut șansa să stai de vorbă cu o persoană din familie și astăzi te străduiești să reiei legătura. Nici nu știi cum să începi conversația și te temi de reacția pe care o poate avea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Martie 2023
Stire din Fun : Hopa! Blonda s-a făcut profă!
Miercuri, 01 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 01 Martie 2023
Stire din Fun : Secret de stat american
Luni, 27 Februarie 2023
Stire din Fun : Când dai de un poliţist român
Duminică, 26 Februarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.3475 secunde